ÉLETMÓDI

Döbbenetes eredményt hozott a megjátszott női orgazmusokat vizsgáló kutatás

A legtöbb férfi szembesült már a kellemetlen jelenséggel, a nők pedig hallgatnak róla. Csakhogy a névtelen felmérésből minden kiderült...
címkék:
  • Szerző: jd

A férfiak pontosan tudják, hogy a nők igen meggyőzően képesek színlelni az orgazmust, és hogy soha nem lehetnek biztosak benne, vajon a kéjes nyögések valódiak, vagy megjátszottak voltak. De hogy milyen sok nő tesz úgy, mintha elélvezett volna, azt nem is sejthették. Egy kutatás adataiból kiderült, hogy a nők 68 százaléka színlelt már orgazmust élete során; van, aki többször is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

De más is kiderült: méghozzá az, hogy a párkapcsolatban élő nők esetében magasabb a színlelők száma. Egyedülálló nőknél, alkalmi kapcsolatban a színlelők aránya 40 százalék, míg a boldog kapcsolatban élőknél 60. Nem csoda, hogy kiakadtak az eredményeken a férfiak, és felmerül a kérdés, vajon egy egyéjszakás kalandnál miért nem hazudnak a nők?

Szexuális terapeuták szerint ennek leginkább az lehet az oka, hogy a nők a férfi kedvéért színlelnek: nem akarják, hogy rosszul érezze magát a párjuk, amiért ezúttal nem sikerült a csúcsra juttatnia őket. Sokan ugyanis a saját férfiasságukat kérdőjelezik meg, amikor a nőnek nincs orgazmusa – pedig ennek tucatnyi oka lehet a férfi bénázásán kívül is.

Azonban egy megnyugtató adatot is hozott a kutatás: bár a nők nagy számban színlelték már az orgazmust, a gyakoriság elég alacsony, így ha valakivel elő is fordult már ilyesmi, azért rendszeresnek egyáltalán nem mondható, hogy megjátszotta a kéjes nyögéseket, sóhajokat és rándulásokat…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?