ÉLETMÓDI

Ezért hazudnak a nők az orgazmusról: 6 okuk is van rá!

A nők eszméletlen profin képesek színlelni a gyönyört; de végre kiderült, hogy miért teszik. Reméljük, a felsorolásban szereplő esetek egyike sem ismerős a számodra... Ha mégis megtörténne veled valamelyik, legalább tudod, mi az oka!
  • Szerző: jd

A férfiak nem szívesen gondolnak bele, hogy az őrjítő orgazmus, ami közben a nő hatalmasakat sikoltott, két kézzel markolta az ágytámlát, és az egész teste vonaglott, vajon valódi volt-e, vagy színlelt. Pedig titkon mindenki tudja, hogy a nők nagy része mesterien képes színlelni a gyönyört; férfi legyen a talpán, aki felismeri, mikor volt valódi, és mikor megjátszott. De vajon miért csinálják ezt a nők? Nos, nagyon alapos oka van a jelenségnek...

1. Mert ciki, ha nincs

A nők igen kínosnak érzik, ha nemhogy nem jutnak el a csúcsra, de még a közelében sem érzik magukat, amikor a férfi pedig éppen teljes testében átéli a gyönyört. Hiszen az orgazmuskészség hiánya azt is mutathatja a partnerük felé, hogy valami baj van velük, nem is szeretik a szexet. Ezért, hiába érzik, hogy ez most nem fog összejönni, úgy tesznek, mintha ők is a csúcsra jutottak volna.

2. Mindegy, csak legyen már végre vége

Sokszor a nők akkor is megjátsszák a gyönyört, ha nagyon fáradtak, és egyáltalán nem volt kedvük a szexhez – de a férfi kedvéért belementek. És mivel az alapos férfi addig nem nyugszik, míg a nő el nem megy, ezért úgy tesznek, mintha meglett volna, csakhogy végre alhassanak.

3. Rosszul esne a férfinak

Szakértők szerint azonban a leggyakrabban azért játsszák meg magukat a gyengébb nem képviselői, mert szeretik a férfit, és nem akarják, hogy úgy érezze, ő szúrt el valamit, hogy a nő nem jutott a csúcsra. Pedig legtöbbször csak a nő nincs olyan passzban, hogy át tudja adni magát a gyönyörnek – és ilyenkor kedvességből eljátssza az orgazmust.

Még nincs vége, lapozz a folytatásért!


4. Nem érzik jól magukat, ha a férfi lent van

Minden nő szereti az orális kényeztetést, de sokan igencsak kínosan érzik magukat a férfival a lábuk között; és szeretnék, ha minél hamarabb pózt váltanának, vagy vége lenne az egésznek. Ugyanis azok a nők, akiknek kényelmetlen a klasszikus orálpóz, nem is tudnak elmenni közben. Ezért jobb híján úgy tesznek, mintha sikerült volna...

5. Amikor túl spicces a nő

Az alkohol nem csak a férfiasságra van rossz hatással, de a nők libidójára is. Ugyan beindítja a fantáziájukat, és szexistennőnek érzik magukat tőle, az orgazmus valahogy csak nem akar jönni. Ilyenkor hiába várnak, nem történik semmi – és a szesztől amúgy is elálmosodnak, tehát úgy tesznek, mintha a csúcsra jutottak volna.

6. Mert már egyszer megjátszotta

Kínos, de ha az első szexnél úgy tett a nő, mintha öt perc alatt a csúcson lenne, akkor kénytelen a másodiknál, és minden továbbinál is úgy tenni, mintha ő nagyon gyorsan eljutna a gyönyörig...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?