Eszelős gyönyör árasztja el a nőt: Íme, az 5 legjobb kanapé-szexpóz

Sokan nem is tudják, micsoda pikáns helyzetekben lehet hódolni az élvezeteknek a kanapén. Azok a nők, akik már kipróbálták, életük legjobb szexélményeként emlegetik.

Előbb-utóbb egyhangú lesz a hálószobában, a franciaágyban a szex, ezért a legtöbb pár kipróbálja a lakás többi részét is. Sokan a konyhapultra esküsznek, megint mások a fürdőszobára, de a többség a kanapét részesíti előnyben. Ami nem csak a szokatlan helyszín miatt teszi felejthetetlenné az együttlétet, de azért is, mert vannak olyan szexpózok, amiket csak a kanapén lehet igazán kiélvezni.

Fotó: Profimedia

1. Vad szörfözés

A férfi a kanapén ül, a nő hátulról az ölébe kucorodik, és a dohányzóasztalra támaszkodik; a pénisz így hatol be a vaginába. Variálható is, ha például a nő hátradől. Ebben a pózban a pénisz eszméletlen erős nyomást tud kifejteni a G-pontra.

2. Az erős kar

Ehhez olyan kanapé kell, aminek van karfája; de ha nincs, akkor egy nagy halom párnával is meg lehet oldani a mutatványt. A nő ráhasal a karfára, megtámaszkodik alul a kanapén, és a férfi úgy hatol be, hogy a nő feneke az ég felé áll. Nincs még egy olyan póz, ahol ilyen izgalmas szögben hatol be a férfiasság.

3. A hattyú

Itt a kanapé háttámlája kapja a főszerepet, a nő ezen hajol előre. Kell hozzá némi erőnlét a férfi és a nő részéről is, de aki próbálta már, azt mondja, abszolút megérte. A férfi számára igen könnyű a hozzáférés a lényeghez.

4. Kutyapóz felturbózva

A nő a kanapéra térdel, és a háttámlán támaszkodik meg. Így nem csak könnyebben tartja magát, mint a klasszikus pózban, de úgy tudja emelni és süllyeszteni a csípőjét, hogy igazán élvezetes legyen a behatolás. A férfi pedig sokkal könnyebben eléri a kebleket, a nyakat…

5. A klasszikus kutyapóz

Sokkal izgalmasabbá teszi, ha a nő a kanapéra kuporodik, és a férfi úgy közelíti meg hátulról. Bár itt főleg a férfié a főszerep, a nő keveset tud mozogni, így is igencsak izgató: hiszen a férfi nem térdel, hanem áll, és így nem az egyensúlyozásra, hanem a lényegre kell csak figyelnie.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!