Ezzel a házi praktikával minden nőnek csúcsorgazmusa lesz!

Egy nemrég publikált tanulmány egészen különös útmutatóval szolgál a szexuális együttlétekhez. Olyan technikát ajánl nõknek, aminek látszólagos köze nincs a szexhez, de ami egész biztosan mennyei gyönyöröket hoz. Mutatjuk is!

Szerző Gaál József

Egy nemrég publikált brit tanulmány eredménye alapján minden nő jobban teszi, ha kifújja az orrát szex előtt, szabad légutakkal ugyanis hatszor nagyobb az valószínűsége, hogy orgazmust éljenek át - írja a Sun. Az akadálymentes szaglás ugyanis azt jelenti, hogy a nők érzékenyebbek lesznek a testszagokra és a hormonokra, ami közvetlenül kihat a szexualitásra.

A saját szakmai tapasztalatomból tudom, hogy fel lehet javítani a szexuális reakciókat egészséges nők és férfiak között, ha tudatosan szaglásszák közben egymást.

– nyilatkozta a Sunnak Phillip Hodson pszichoterapeuta.

A Drezdai Műszaki Egyetem kutatói 70 fiatal felnőttet kértek meg arra, hogy rangsorolják a szexuális életüket és a szaglásukat is. A legrosszabb orrú nők között csak hétből egy ér el a csúcsra szex közben, míg a legjobban működő szaglószervűeknél ez az arány hétből hat.

Johanna Bendas kutató eredményeiket úgy foglalta össze:

A szabad légutak és az érzékeny szaglás kellemesebb szexuális élménnyel, valamint a nők orgazmusának gyakoribb létrejöttével párosul a beszámolók szerint.

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!