Létrehozva: 2018.08.29.

Vallott a nimfomán anyuka: Ennyi szexre van szüksége minden nap

A 37 éves, szexfüggõ brit anyuka õszintén vallott felfokozott szexuális étvágyáról, és arról, hogy miként tud úrrá lenni ezen az állapoton.

Szerző Gaál József

A 37 éves, háromgyermekes Rebecca Barker őszintén vallott nimfomániájáról a Sun bulvármagazinnak. A nő első két gyermeke egy olyan férfitől született, akit még gimnáziumban ismert meg, még a szüzességét is ő vette el. Az gyerekkori románc után 24 évesen Rebecca Franciaországba költözött édesanyjához, ahol a betegsége elkezdődött, majd idővel kicsúcsosodott.

A francia kisvárosban ismerkedett meg élete második szerelmével,  akivel első látásra egymásba szerettek, és természetesen eleinte rengeteget szexeltek. A második kapcsolatából 2010-ben született kislánya a brit nőnek. A harmadik gyerek után teljesen megbillent a nő személyisége, egyre bizonytalanabbnak érezte magát. A szorongás miatt végül gyógyszereket kapott. Mint később kiderült, pont az antidepresszánsok hatására beteges szintre nőtt Rebecca szexuális étvágya.

Miután elkezdtem szedni a gyógyszereket, szinte minden pillanatban megszállottan a szex járt a fejemben. Amikor átengedtem magam a vágynak, kicsit megkönnyebbültem, de nem tartott sokáig a kielégülés. Újra és  újra akartam az orgazmust.

– fogalmazott Revabba, aki folyamatosan szexért könyörgött vőlegényének, mert fizikailag is rosszul érezte magát, ha nem kapta meg a napi adagját.

Naponta ötször szexeltünk, hogy le tudjak higgadni, de nem volt elég" – számolt be betegségéről az anya, aki pszichiáterhez is elment, aki a szexfüggőség miatt csak egyre több és erősebb gyógyszert írt föl neki - mindez csak rontott az állapotán. 

Betegsége csúcsán az édesanyjához vitte a gyermekeit, és szakított vőlegényével. A szakítás után hamar talált magának partnert, de az új kapcsolata is csak a szexről szólt: akár napi hét órán át is gyűrték a lepedőt. De hiába volt minden rendben a hálószobában, azon  kívül szinte semmiben értettek egyet. Szakítottak.

Ezt követően partnerek jöttek-mentek Rebecca életében, de legtöbbjükkel nem alakított ki érzelmi viszont, csak és kizárólag a szex miatt volt velük. A kétségbeesett anyuka sok mindent, még a párcserét is kipróbálta, de semmi sem segített neki igazan. Végül 2015-ben döntött úgy, hogy nem szedi tovább az antidepresszánsokat, és ezzel együtt a szexuális étvágya is egészséges szintre esett vissza.

Rebecca a gyógyszerek elhagyásával rájött, hogy nem a szex az egyetlen kizárólagos örömforrás az életben. A felismeréssel együtt pedig egy férfi is belépett az életébe, akivel ma már napi egy aktus is boldogságot hoz, és így is minden tökéletesen működik közöttük.

Történetét egyébként azért osztotta meg a széles nyilvánosság előtt Rebecca, hogy bizonyítsa, a szexfüggőség egyáltalán nem szórakoztató állapot, hanem egy komoly mentális betegség, ami sok embert érint.

Szerző Gaál József

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Kínos baki a TV2 forgatásán: Marics Peti olyat hibázott, hogy még a játékot is félbe kellett szakítani

hirtv.hu

Globál – Nem kell csatlakoznunk a BRICS-hez, már bent vagyunk! + videó

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

hirtv.hu

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól