Kevert orgazmus: csúcsgyönyörbe repíti a nőt

Ez a gyönyör legmagasabb foka, amit a nõk a szexben átélhetnek. Szakértõk szerint nem kiváltság ez a fajta mámor, tanulható, sõt fejleszthetõ a készség.

Szerző Gaál Józsesf

Köztudott tény, hogy a nőknek hüvelyi és csiklóorgazmusuk lehet - a speciális eseteket leszámítva. A Sun nevű bulvárlap írása szerint pedig ha az előbb említett két fő orgazmustípus párhuzamosan következik be, akkor egy úgynevezett kevert orgazmus történik. Ez pedig nem más, mint a testi gyönyörök legfelsőbb szintje.

A kevert orgazmus eléréséhez egyszerre kell izgatni a G- és az úgynevezett A-pontot. (Utóbbi a G-pontnál sokkal mélyebben található). Szakértők szerint minden nő teste és hüvelye másként működik, ezért egyénenként kell kikísérletezni, hogy milyen inger váltja ki a kevert orgazmust.

A nők 70 százalékának a csiklóját is izgatni kell ahhoz, hogy ez a különleges orgazmus bekövetkezzen. Kísérletezz az ujjaiddal, fedezd fel, mi szerez valódi gyönyört. Bátran kalandozz egyszerre több ujjal a forró területeken, sőt, egyszerre több irányból, akár kívülről és belülről is fokozhatod a hatást"

– magyarázta a téma szakértője, Alicia Sinclair.

A különleges kevert orgazmust persze nemcsak egyedül lehet elérni, sőt, valójában akkor a legizgatóbb átélni, ha a nőt a partnere juttatja a csúcsra. Ez akár puszta kézzel is megvalósítható, de sokkal intenzívebb az élmény, ha pajkos szexjátékokat is bevettek szex közben.

A behatolással kombinált csiklóizgatás akár teljes testes orgazmushoz is vezethet. Tartsd szem előtt, hogy míg a vagina az erőteljes mozdulatokat szereti, a csikló az érintésre érzékeny"

– fogalmazott a szakember.

Szerző Gaál Józsesf

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!