Létrehozva: 2018.07.18.

Ez a legbiztosabb út az észvesztő női orgazmushoz

A tantrikus szex olyan mámort ad nektek, hogy amikor a csúcsra értek, megremeg az egész világ.

A szex igazi művészete, az érzékiség csúcsa nem más, mint a tantra. Ha ennek fogásait és szellemiségét magadévá teszed, akkor olyan felsőfokon éled majd át a szenvedélyt, amire korábban álmodban sem gondoltál.

A tantra több, mint orgazmus

A tantra nem pusztán a szexre és szerelmeskedésre tanít, hanem arra is, hogy elérj egy teljesebb, boldogabb életet. Ehhez először is meg kell találnod a középpontodat, elengedned a szorongásaidat és hátad mögött hagynod az aggályokat. Hogyan nyilvánul meg mindez a szexben? Több lépésben is.

Játék és intimitás

Partnereddel a tantrikus szex során az intimitás új mélységeit fedezhetitek fel. Ebben az eggyé válásban általában a nő az, aki gerjeszti az eseményeket, a férfi pedig csak keveset és lassan mozog. Az elnyújtott pillanatok a teljes eggyé válás felé vezetnek. Megszűnik az „ő” és „én”, csak a két test és az intimitás találkozása az, ami egy teljes egésszé olvad össze.

Az előjáték

A tantrában az előjáték óriási szerepet kap. Akár órákig is eltarthat. Nem az aktus, nem a beteljesedés a lényeg, hanem egymás felfedezése. A gyengéd és érzéki mozdulatok lassúak, izgatóak, lényeg, hogy ne kapkodjatok, hanem éljétek át ezeket a pillanatokat, és élvezzétek ki, hogy már mindketten szó szerint remegtek a vágytól.

Folytatjuk tovább is! LAPOZZ!


Orális szex

A tantrikus szexben a megszokottnál jóval nagyobb szerepet kapnak az ajkak és a nyelv. Az ujjak mellett főleg ezek azok, melyek találkoznak a partner bőrével, ez az élmény pedig mindkét fél számára rendkívül izgató. Ne elégedjetek meg a megszokott és legérzékenyebb területek orális kényeztetésével! Halmozzátok el egymás egész testét, élvezzétek ki a nyelvek játékát, adjátok át magatokat ennek a hullámzó, bizsergető érzésnek!

Mire figyelj oda?

A helyszín legyen biztonságos, zavartalan és intim. A szemkontaktus pedig kiemelten fontos, mely olyan meghittséget és összhangot ad, ami az egekig fokozza az érzékek játékát. Hangoljátok össze a légzéseteket, eleinte lassú és óvatos mozdulatokat próbáljatok ki, és ha igazán ki akarjátok élvezni az élményt, akkor ügyeljetek rá, hogy a csúcspont előtt mindig fékezzetek egy kicsit. Annál csodálatosabb lesz a beteljesülés.

Ezt okozza ez a csodálatos együttlét...: LAPOZZ!


Fokozzátok a végletekig a vágyat

Üljetek egymással szemben. Érjen össze a térdetek. Nézzétek egymást, és vesszetek el egymás érintésében. Figyeljétek meg egymást, amint mindketten saját nemi szerveteket simogatjátok, majd a nő helyezze a kezét a pénisz fölé, a férfi pedig a nő ánusza közelébe. Húzzátok el a pillanatokat. Engedjétek ringatózni a testeteket. Csókoljátok végig egymást, adjátok meg egymás minden porcikájának az orális kényeztetést!

Tantrikus orgazmus

Próbáljátok minél tovább odázni a pillanatot! Ha úgy érzitek, hogy már nagyon az orgazmus küszöbén álltok, akkor fékezzetek kicsit! Tantrikus szex közben általában nem behatolással teljesül be az aktus, hanem egymás végtelenségig gerjesztett kényeztetésével és a közös ringatózásotokkal. Ne lepődjetek meg, hogy az orgazmus szinte robbanásszerű, egészen extatikus élmény lesz! Olyan közelséget ad kettőtöknek, amire nem is számítanátok.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

life.hu

Ördög Nóra helyébe lép Szabó Zsófi: ezt a műsort fogja vezetni

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól