Létrehozva: 2017.11.24.

Kedvenc színed elárulja, mennyire vagy tüzes szerető az ágyban!

Az árnyalatok iránti vonzódás mögött személyiségjegyek húzódnak. Akár hiszed, akár nem, kedvenc színed arról is árulkodik, mennyire vagy bevállalós a hálószobában!

Még ha úgy is gondolod, hogy nincs is kedvenc színed, akkor is el tudod dönteni, melyek azok, amikből többet viselsz magadon vagy amelyekhez jobban vonzódsz.

Válassz az alábbi színek közül azt, ami igazán közel áll a szívedhez, az ízlésedhez és derítsd ki mi is jellemez téged és partneredet az ágyban!

Piros

Nagyon elégedett vagy a hálószobában nyújtott készségeiddel és büszkén fitogtatod tehetségedet, ott, ahol épp elönt a vágy. Talán attól sem rettensz meg, hogy egy kis pajzán videót készíts magadról. Fontos, hogy tudd, ezzel csak óvatosan!

Narancs

Nagyon könnyen kerülsz intim kapcsolatokba és ennek fényében az egyéjszakás kalandokat sem veted meg. Szeretsz különböző karaktereket belevinni a szexuális életedbe, így a szerepjáték sem áll távol tőled.

Sárga

Nagyon nagy elvárásaid vannak a szerelmi életedre vonatkozólag. Ha találkozol valakivel, egyből elképzeled, milyen lehet vele az ágyban és képes vagy különböző ideákat gyártani róla. Ha úgy érzed, szeretnek, akkor te is igazi romantikus szeretővé válsz. Azonban sokszor nem érik el a felállított mércét, azonban a szextől ez nem távolít el.

Zöld

Hajlamos vagy kicsit bizonytalan lenni a szexuális teljesítményeddel kapcsolatban, ezért olyan embert választasz a szexhez, aki folyamatosan elhalmoz a bókjaival és nem fél elmondani, hogy milyen jó vagy az ágyban. Azt a partnert szereted, aki mer hangos lenni az szex közben és nem fél kimutatni a gyönyört.

Lapozz a folytatáshoz!


Kék

Mint a folyó, az áramlással haladsz. Kedveled a gyengéd szeretkezéseket, ugyanakkor az sincs ellenedre, ha partnered valami újat szeretne kipróbálni az ágyban. Viszont ha valami balul sül el vagy kellemetlenség történik, te biztos nem fogsz nagy ügyet csinálni belőle.

Lila

Te egy igazi különc vagy! Nem veted meg a piszkos és durva dolgokat a testi szerelemben, veled igazi nagy kalandban részesül az az illető, aki veled alszik. Partnered egy teljesen új dimenzióba kerül melletted a hálószobában.

Rózsaszín

Kifinomult vagy az ágyban is, és amikor valakivel szexelsz, az számodra nagy ügy. Csak úgy nem vetkőzöl le akárkinek, mert igazán különleges vagy és a pillanatot is ennek fényében szeretnéd megélni. Szerelmet keresel, nemcsak a szexet.

Barna

Kifejezetten a reggeli szexet kedvelők közé tartozol - élvezed a lustaság és az álmosság keveredését a szeretkezésben. Inkább szereted lassan csinálni és élvezed, ha nem kell sokat dolgoznod közben.

Fekete

Számodra ez is csak egy játék. Szeretsz incselkedni és csábítani, így nem meglepő, hogy minden érzékszerveddel élvezed a szex nyújtotta gyönyöröket. Ha igazán belelendülsz, örömmel letakarod a másik szemét és egy jégkockával vagy egy kis tollal kényezteted.

Lapozz a folytatáshoz!


Szürke

Utálod az ölelkezős-összebújós részeket, amikor vége a szexnek. Inkább a gyors meneteket részesíted előnyben. Általában nem a saját ágyadban csinálod, mert nem akarsz végigmenni azon a procedúrán, hogy részedről ennyi volt a műsor, mész tovább a dolgodra. Nehezen köteleződsz el az ágyban is.

Fehér

Azt gondolod magadról, hogy milyen ártatlan lélek vagy és próbálsz gyengéd szerető lenni, azonban lelked mélyén igazi kéjsóvár személy lapul. Ne félj kimutatni a vadságod, ami ott van benned, meglátod jobban fog tetszeni, mint gondolnád.

Neon színek

Szereted az állatias és villámgyors szexet, de azt sem veted meg, amikor annyira elnyújtjátok a kéjelgést, amennyire csak lehet. Szívesen próbálgatod a szexboltokban elérhető termékeket, legyen szó akár csak egy kis izgató síkosítóról vagy növényi stimulálóról.

Pasztell színek

Mindig a felhők között jársz, így sokat ábrándozol a tökéletes hálószobai partneredről. Ezzel viszont csak saját magadat húzod a csőbe, mert mindegyikőjüket egy olyan szinten szeretnéd látni, amelyet valójában nem tudnak elérni.

Élénk színek

Te vagy maga a megtestesült irányítás. Szereted megmondani partnerednek, hogy mit tegyen vagy hogyan elégítsen ki az ágyban és ha nem hallgat rád... akkor bizony megbünteted ezért.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

origo.hu

Felesége nélkül utazott el a Házasság első látásra sztárja

borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

vg.hu

Megszűnik egy közkedvelt tévécsatorna, már csak néhány hétig sugározza a műsorait

ripost.hu

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

origo.hu

Felismerhetetlenre csúfította magát Margot Robbie

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

magyarnemzet.hu

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!