Létrehozva: 2017.10.16.

A női szemérem legizgalmasabb titkai: 15 elképesztő tény a vagináról

Ismerd meg a nõiség belsõ szentélyét, az izgató titkokat és forró gyönyöröket rejtõ vaginát! Egészen elképesztõ amit a természet kreált!

Biztos, hogy mindent tudsz a saját testedről, és annak működéséről? Ahhoz, hogy kiteljesedjen a szexualitásod, hozzá tartozik a tested ismerete is. Mindenkinek más okoz gyönyört, de a mindent elsöprő orgazmushoz nyitottság és tapasztalat kell. Nemcsak magadat kell ismerned eléggé, hanem legintimebb testrészedet is. Ehhez nyújtunk most segítséget.

1.Amit kívülről látsz, az nem a vaginád. A vagina a hüvely latin megfelelője, mely egy cső alakú járat, és a testen belül helyezkedik el. A vulva a külső nemi szervet jelenti.

2. A hüvelynek, csak a nyílását láthatod kívülről, (ezen kívül látható a húgycső és az anális nyílás is). A hüvely egy jól táguló, 8-10 cm hosszú és 2-3 cm széles, izmos falú, elölről és hátulról lapított cső. Ide helyezheted a tampont, innen távozik a menstruációs vér és ide kerül be szeretkezésnél a férfi pénisze.

3. Kívül helyezkednek el a szeméremajkak. Az úgynevezett kis és nagyajkak. Nevüket az ajkakra hasonlító formájuk miatt kapták.

4. A szeméremajkakat felesleges összehasonlítani, egyszerűen van, akinek egészen kicsi, míg másoknak több centiméteres is lehet. Ahány nő, annyiféle csodálatos szeméremajak! A kis- és nagyajkak egy bőrlebeny révén állnak kapcsolatban, és óvón borulnak rá a csiklóra. A szeméremajkak fontos célt szolgálnak, gondoskodnak a hüvelybaktériumoktól és egyéb kórokozóktól való védelméről.

5. Csikló felépítése nagyon hasonlít a férfi hímvesszőjének felépítéséhez, sőt valójában az is, csak azzal a különbséggel, hogy a csikló mérete sokkal kisebb, működése más. Hasonlóságuk, hogy mindkettő több ezer idegvégződést tartalmaz. Ezért mindkettő hihetetlen érzékeny a szeretkezés alatt.

6.A csikló egy része kívül található, mely a vulva felszínén található kis gombszerkezet, de ez bemélyed a hüvely szájáig, mint egy kagyló.

7. „G „pont, mint városi mítosz? A szexuális aktus során, ha a párod lassan halad a hüvely nyíláson befelé, akkor a hüvely falán érzékelhető gyönyört okozó pontot találhat. Ez erős kéjérzethez juttathat. Varázslatos szerkezet. Vannak, aki azt állítják, hogy ez még a csikló belső kiterjedése.

8.A csikló méretének semmi köze az érzékenységhez. De a méret természetesen szintén mindenkinél más és más.

9. Utazz kicsit vissza.  Ha a hüvelynyílás fölé nézel, a szeméremdombot láthatod, amely kívül található. Ezt a bőrfelületet a pubertás korban kinövő szőrfelület fedi.

10. Kis kitérő után menj vissza hüvelyen belül. Nagyjából 3 cm-re megtalálható a méhnyak. Feladata a védelem. Olyan kis szerkezet, amely a méh megnyílásakor úgy néz ki, mint egy fánk lyukkal a közepén. Ide jutnak be a spermiumok a szeretkezés közben.

11. A méhben fejlődik ki a magzat.

12. Következő állomás egy páros szerv, a petefészek és benne a petesejt. Működése 28 napos ciklusonként változik. Innen távozik a meg nem termékenyített petesejt.

13. Könnyű azt gondolnod, hogy egyik hónapban a jobb, majd a bal petefészekből távozik a petesejt, de ez nem így van, az viszont tény, hogy általában egy petesejt érik meg minden hónapban. Ritkán előfordul, hogy kettő, ilyenkor születhetnek kétpetéjű ikrek.

14. A méhet a petevezeték kapcsolja a petefészkekkel. Tehát a petevezetéken keresztül jut el a sperma a petesejthez.

15. Nem utolsó sorban, de megemlítjük a szűzhártyát, mint a női test rejtélyeinek legizgalmasabb részletét.  Átszakadhat, vagy megnyúlhat az első szexuális együttlétnél, de akár maszturbációnál, vagy tampon felhelyezésénél is előfordulhat ugyanez. Az átszakadást kísérheti vérzés, fájdalom, de nem feltétlenül.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

vg.hu

Itt nyitja meg új, budapesti üzletét a Penny

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól

SZEX & MÁS

"A pasim szexi lányokat követ az Instagramon! Mit tegyek?"

SZEX & MÁS

„Kötözz meg, és nevezz jó fiúnak: 7 év után végre bevallattam a barátnőmnek, hogy mit szeretek az ágyban, szakított velem”

SZEX & MÁS

Hány éves vagy? Kiderült, mennyit kellene szexelned, hogy egészséges maradj!