Létrehozva: 2016.07.04.

Szakállal vagy szakáll nélkül? Kiderült, hogy szeretik a nők az orált!

Hogy egy borosta vagy egy ápolt szakáll borzasztó szexi tud lenni, abban nincs vita. De akkor is ilyen izgató, ha az öledben érzed?

A borosta és a szakáll nagyon sok férfinak áll jól: kezdve onnan, hogy "Húú, de cuki!", egészen addig, hogy "Jézus, leolvadt rólam a bugyi!" De hogy mekkora szakállrajongó vagy, az akkor derül ki igazán, amikor a srác és az arcszőrzete a lábad közé kerül. A Women's Health-nek 7 nő mesélte el, hogy mekkora új világ tárult fel előtte, amikor először bújt le egy szőrös pasi az ölébe - a gyönyör vagy éppen a fájdalom új világa. 

"A mostani barátom minden reggel megborotválkozik a munkája miatt, de estére már kiütközik a borostája. Amikor a szájával szeret, az apró tüskék erősen dörzsölik a csiklómat, amitől sokkal gyorsabban megyek el. Legelőször olyan furcsa volt az érzés, hogy  ordítottam, de mostanra el sem tudom képzelni másként" - Dainelle J.

"A barátom sokat váltogatta, hogy visel-e szakállat vagy nem - most éppen szakállas, és az is marad egy jó darabig. Õszintén szólva nem tudom elmesélni a különbséget:  persze csikiz egy kicsit, de ha jól csinálja, akkor nem számít a szakáll." - Beth D. 

"A fiúmnak mindig van borostája vagy szakálla: azt vettem észre, hogy ha egy kicsit hosszabb, akkor jobban érzem és jobban dörzsöl. De van egy fantasztikus technikája: amikor közeledek az orgazmushoz,  elkezdi a nyelvével pöckölgetni a csiklómat - ez jobb érzés egy vibrátornál is, sőt, bárminél. Ilyenkor észre sem veszem a szakállát, mert túl messze van az érzékeny területektől." - Sarah L. 

"Randiztam már bajszos, borostás és szakállas férfiakkal is, és szerintem a tapasztaltság sokkal többet számít az arcszőrzetnél. Bár tény, hogy a szőr ad egy pluszt a dologhoz, de nem állítanám, hogy könnyebben jutok el tőle az orgazmusig. Sőt, a hosszú szakáll néha fájdalmat is tud okozni a túl erős dörzsöléssel! Mivel jobban vonzódom a borostás vagy szakállas pasikhoz, eleve a vonzalom az, ami számít: ha nagyon tetszik a partnerem, könnyebben is tudok ellazulni és élvezni az odalent történő eseményeket. A mostani barátom azt állítja, hogy a szakállas pasik mindenképpen jobbak, mert atletikusabbak és ügyesebbek az orális szexben. Hah!" - Kaitlyn T. 

"Amikor megismerkedtem a barátommal, egész hosszú szakálla volt. Fantasztikusan tudja használni! A szakáll igenis fokozza a szexuális élvezeteket! Õ kellően felszabadult ahhoz, hogy mindenhogy bevesse: nemcsak a csiklómat, hanem az egész területet kényezteti vele! Az izgató mondatoktól kezdve a teljes körözésen át mindenfélére használja odalent! Imádom az érzést, ahogy a combomat dörzsöli vele!" - Viv C. 

"Õszintén szólva nem érzek nagy különbséget orál közben, hogy szakállas egy pasi vagy nem, de attól zavarba jövök, amikor eszembe jut, hogy a szakáll mennyire megőrzi a szagokat - ha érted, mire gondolok. Az nagyon zavarna, ha más felfedezné az arcán az illatomat" - Jules C. 

"A barátom nagyon szőrös srác - amikor éppen szakállas, akkor nincs gond az orális szexszel. De ha megborotválkozik, másnap már olyan erős a borostája, mint egy smirgli, az kifejezetten fáj! Volt olyan, hogy az arcán tartottam a kezem közben, annyira dörzsölt. Egyszer pedig kicsit sokat ittam, ezért közben nem figyeltem a részletekre - másnap pedig kiütéses lettem tőle odalent! Napközben éppen mentünk valahová, és az utcán el kellett bújnom, hogy bekrémezzem magam - hát, az egy cseppet sem volt vicces." - Kimberly W.  

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

life.hu

Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól