Vadítóan szenvedélyes szexre vágysz? Ezt kell tenned!

Néhány egyszerû trükkel fokozhatod az orgazmus intenzitását. Minimális energiaráfordítással felkorbácsolhatod a vágyat és eszelõs szexben lehet részed!

Ezekkel a gyakorlatokkal elérheted, hogy sokkal intenzívebben kívánd a szexet, és olyan orgazmusban legyen részed, mint még soha. Erősítsd a medencéd!

1. Nyújtás hajlított lábbal!

Az egyik lábad hajlítsd fel a hátadhoz, és fogd meg a lábfejed, majd told felfelé a lábujjaidat és érezd, ahogy tágul a medencéd. Tartsd ki 30 másodpercig, majd csináld meg a másik oldalra is. Ismételd meg a gyakorlatot ötször. 

2. Kegel-gyakorlat

A leghatékonyabban úgy erősítheted meg a hüvelyfalat, ha napközben Kegel-gyakorlatokat végzel. Tulajdonképpen összeszorítod az izmokat, mintha visszatartanád a vizeletet. Ezt akár az irodában is csinálhatod, hiszen senkinek nem fog feltűnni. Szorítsd össze, majd lazítsd el 3X10-szer egymás után.

3. Kardió edzés

A kardió edzés jót tesz a szívnek, formába hoz és szexi leszel. Növeli a tüdő kapacitást és javítja az állóképességet így a szexet is jobban fogod bírni. Jó lesz a hangulatod és megnő az önbecsülésed is, valamint fokozza a vérkeringést, aminek segítségével szenvedélyesebb és intenzívebb lesz az együttlét.

4. Guggolj!

A guggolással megerősítheted a farizmokat, így tökéletesen kivitelezhetővé válik a Káma-Szútra összes póza, mert egyáltalán nem lesz megerőltető az izmaidnak.

5. Nyújts fekve!

A nyújtás segít, hogy rugalmasak legyenek az izmok, és ne feszüljenek. Feküdj a hátadra, fogd meg a lábfejed és próbáld meg kinyújtani a vállad fölé. Ismételd meg a gyakorlatot mindkét lábaddal háromszor.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!