"Reszkettem: szinte felforrt a testem" - nők vallottak legizgalmasabb együttlétükről

Meglepõen õszinte vallomások nõktõl, akik elmesélik, milyen volt életük eddigi legjobb szexe.

Megkérdeztünk néhány nőt, mi volt életük eddigi legemlékezetesebb és legkalandosabb együttléte. Õk pedig meglepő őszinteséggel válaszoltak rá...

1. Ez volt az első alkalom, hogy kikötözött

"A legizgalmasabb a férjemmel volt, nem is olyan régen. Már sok dolgot kipróbáltam, és igyekszünk frissen tartani az együttléteket, de ez volt az első olyan alkalom, hogy kikötözte a kezem. Az ágy támlájához kötötte egy övvel, a bokámra pedig egy kendőt kötött. Maximálisan megbízom benne, egyáltalán nem jutott eszembe, hogy veszélyben lehetnék. Nem is voltam, mégis bennem volt egy furcsa izgatottság. Úgy éreztem, teljesen a markában vagyok, reszkettem, és szinte felforrt a testem. Hihetetlenül szexi volt. Viszont soha, senkivel nem próbálnám ezt ki, akiben akár csak egy kicsivel is kevésbé bízom, mint benne" - mesélte a 42 éves Erika.

2. Egymás mellét simogattuk

"Még egyetemista koromban egy albérletben buliztunk. Hárman voltunk párok. Az egyik lánnyal egy ágyon feküdtünk, és elkezdtünk csókolózni.

Kíváncsiak is voltunk, de még inkább az tetszett nekünk, hogy a pasijaink néznek bennünket. Már egymás mellét simogattuk, amikor odajöttek hozzánk a fiúk, és bevittek minket a szobába. Õt az egyikbe a saját párja, engem pedig a másikba az én párom. Kevés annál szenvedélyesebb együttlétben volt részem, mint akkor, a kis műsor után" - emlékezett vissza Kriszta.

 

3. Benedvesedtem, ahogy meghallottam, szeretkeznek a szomszédban

"Az egyik legkalandosabb emlékem pár héttel ezelőtti. Érdekes, de nem volt benne férfi, teljesen egyedül voltam. Éjszaka nem tudtam aludni, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami furcsa zaj jön a szomszédból. Időbe telt, mire rájöttem, hogy azt hallom, amint szeretkezik a szomszéd pár, és az ágy ütemesen nekikoccan a falnak. Bevallom, annyira izgatónak találtam, hogy egy poharat tettem a falra, hátha az ő hangjukat is hallom.

Végül az ágyon kívül nem hallottam mást, de ahogyan gyorsult a lökések ritmusa, úgy jutottam én is a csúcsig" - vallotta be a 28 éves Vivi.

 

4. Elképesztő orgazmusom volt

"A legfurcsább egészen biztosan az volt, amikor az egykori párommal először voltunk együtt. Már randiztunk egy ideje, de még nem feküdtünk le egymással, amikor egy munka miatt 2 hétre el kellett utaznia. Mindennap rengeteg levelet váltottunk, esténként pedig telefonon beszéltünk. És már alig bírtunk magunkkal. Először szexi fotókat küldtünk, aztán mezteleneket, míg végül felvettük a telefonunkkal, amint maszturbálunk, és úgy néztük meg egymás e-mailben átküldött felvételét, hogy közben a telefonon vonalban voltunk egymással.

Úgy élveztünk el először együtt, hogy hallgattuk egymást és láttuk egymást, mégsem voltunk egy helyiségben, de még egy országban sem. Elképesztő volt" - avatott be minket a 34 éves Zsuzsa.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!