Felkorbácsolja a férfivágyat a hűvös selyem érintése a testeden

Lágyan simul a nõi testre a selyemfehérnemû. A finom holmi szexi és elegáns, épp ez az, ami oly erõsen hat a férfiak fantáziájára.

Egy-egy hosszú hétvégén biztosan jut idő arra, hogy több intim pillanatot szánjatok egymásra. Érdemes kihasználni az ilyen alkalmakat, és legjobb ha előre készülsz rá. Lepd meg párod egy csodálatos fehérneműszettel, hogy a szerelmeskedés szexünnep legyen otthon.

1. Tomboló vágyak üzenete a vörös selyem. Mutasd meg benne, hogy őt akarod!

2. A francia elegancia nem a hűvös távolságtartással egyenlő. Nézd csak azt a szexin lepöndörödő combharisnyát! Örömmel tépi majd le rólad a pasi!

3. Lehetsz selyemben vad is, mint egy feltüzelt nagymacska. Adj a légyottnak néhány igazán forró pillanatot!

4. Hűvös eleganciával is készülhetsz. A jégkék selyem igazán meglepő választás, de a dúsan rátett csipke őserővel hat az ösztönökre. Nem sokáig hagyja a férfi, hogy ez a vadító szett elrejtse bájaid.

5. De nem kell mindent azonnal megmutatni! Nem árt, ha selyem suhan tested körül, amikor belép a hálószobádba álmaid férfija. Ahogy átölel, minden érzékét csiklandozza majd a szexi kelme, és garantáltan nem fog bírni magával.

6. Ha a hálószobai örömöket tartod szem előtt, a csipkével kombinált a selyem telitalálat. Viseld magabiztosan és uralkodj a férfin!

7. Kellemes, laza viselet, mely sok mindent a férfi fantáziájára bíz. Nincs izgatóbb annál, mint a női test titkainak végső felderítéséig vezető út.

8. Ha valóban szexünnephez illő viseletet keresel, ne kutakodj tovább. Ez a csupa selyem, csupa csipke gyönyörűség a köldökig érő dekoltázzsal épp megfelelő lesz. Csodálatosan kiemeli a mellek szépségét, elképesztő szexi!

9. Harisnyakötős változattal fokozhatod a hatást, mutasd meg, hogy széles e világon te vagy párod egyetlen szexistennője! Hogy mindent megteszel azért, hogy forrón és izzón tartsd a szerelem parazsát!

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!