divatos

15 találat
ÉLETMÓDI

Így ragyog a Nyóckerben a magyar Frida Kahlo – VIDEÓ

A nagy magyar valóság sűrűjében, ott, ahol az örömlányok száz év óta űzik ősi mesterségüket, a Nyócker kellős közepén él a tündöklő lelkű Aurora…

HŰHA

Ki hitte volna, hogy Palvin Barbi egy motoros fókával is dögös

Újabb prominens magazin készített fotósorozatot a világhírű magyar topmodellről, köztük egy igazán érdekes kompozícióval.

SIKK

Ez a fülbevaló lesz most a divat, minden nő ilyet akar

A legendás 80-as éveket hozzák vissza ezek a csillogó, nagy fülbevalók. Mutatós, elegáns darabokat láthatunk az utcákon. Õrülten szexi lehetsz, ha ilyet viselsz, kápráztass el te is mindenkit!

HŰHA

Frizurát váltott Liptai Claudia, elképesztő, hogy néz ki!

Az biztos, hogy mostanában nem láthattuk így a gyönyörű színésznőt!

SIKK

Az ősz kedvenc ruhadarabja: mellény minden variációban

A hűvös reggelek kedvelt divatdarabja, amit bármihez felkaphatsz, és amit bárhová viselhetsz. Kényelmes, laza és szexi, mutatunk néhány változatot.

SIKK

Tarol a tornacipő: Sosem volt még ennyire szexi ez a divat

Jó oka lehet annak, hogy a tornacipőt éppen a francia nők emelték be a sikkes öltözék alapdarabjai közé. Modern és trendi csajok milliói rajonganak a kényelmes és kortalan divatért! Abszolút megértjük, mutatjuk, hogy miért!

SIKK

Szuper fazonú XXL farmerek: Nagy popsival is lehetsz szexi

Még, hogy a kerekded hölgyek nem viselhetnek farmert? Dehogynem! Sőt, nincs még egy ruhadarab, amiben annyira szexik lehetnének, mint egy jó szabású farmernaci! Ezt nézd!

Elképesztő újításon ment át a miniszoknya, meg fogsz döbbenni

Az ötlet egyszerű, mégis eszméletlen szexivé varázsolja a miniszoknyát. Jöjjenek a huncut rojtok, ettől megvadulnak a férfiak!

SIKK

Új bugyiőrület! Nagyidivat a legnagyobb sikk

Úgy látszik, lejárt a tangakorszak. Az új divat a kényelmes, sokat takaró nagyibugyi, amelyik nem utolsósorban jóval egészségesebb, mint az egy szál pántból álló tanga. A kutatások szerint ráadásul a férfiaknak is bejön!

SIKK

7 szuper tipp: Így lehetsz csinos egyetlen farmerrel!

A farmerral egyszerűen nem lehet mellélőni! Üzembiztos és divatos, akkor is kihúzod vele, amikor úgy érzed, hogy éppen nincs is mit felvenned. Mutatjuk a legjobb ötleteket, hogyan dobhatod fel egyszerűen a farmert, hogy mindig szexin villants benne!

SIKK

Ilyen dögös ruhákban csábítanak idén a nők, neked melyik áll jól?

Most, hogy felment a hőmérő higanyszála, vedd elő a lenge ruhákat a szekrényből. Ezekben nemcsak jobban érzed magad a melegben, de kellően szexi is lehetsz.

SIKK

Mostantól combközépig ér a nők kedvenc ruhadarabja

Kopognak a mínuszok, de szeretnél divatos maradni? Többé már nem jelent problémát, mert a régi, unalmas kardigánok igazán színesek lettek. Biztosan kitűnsz majd a tömegből, ha ilyet viselsz.

SIKK

Felrobbantotta a netet a 86 éves menyasszony, ilyet még nem láttál

Természetes, hogy a menyasszony ragyogóan néz ki az esküvője napján. Ez a 86 éves hölgy azonban minden képzeletet felülmúl, mutatjuk a fotókat!

SIKK

Õrület, visszatér a ronda, de pokoli kényelmes cipő

Azt hitted, kikopott végre a divatból, a kényelmes, ám rém ronda gumipapucs? Tévedés! Jövő tavasszal újra kiléphetsz az utcára a gumipapucsodban, de ne felejtsd e feldobni valamilyen látványos díszítéssel!

SZEX & MÁS

Felkorbácsolja a férfivágyat a hűvös selyem érintése a testeden

Lágyan simul a női testre a selyemfehérnemű. A finom holmi szexi és elegáns, épp ez az, ami oly erősen hat a férfiak fantáziájára.