Létrehozva: 2015.11.30.

Nagy adventi szexkalendárium: A karácsonyi boldogság titka!

A gyerekek izgatottan várják a december elsejét, amikor végre elkezdhetik kinyitogatni az adventi naptár ablakait. Felnõttként is lehet varázslatos az advent, egy karácsonyi szexnaptárral igazán vérpezsdítõvé tehetitek az év utolsó napjait.

Hideg téli éjszakákon mi másra vágyhatnál, mint egy igazán forró együttlétre pároddal! Segítséged lehet ebben a kivételes izgalmakat rejtő adventi szexnaptár, mely  az év utolsó napjait aranyozza be. Azért, hogy könnyebben teljen az ünnepi készülődés, titkos kis rekeszeiben

minden napra más és más szextrükköt találsz a kalendáriumban.

Szépen sorra próbáljátok ki mindet, hogy valóban emlékezetes, édes és forró legyen az idei december.

 December 1. : Ne mélyedj el rögtön a kéj bugyraiban. Finoman vezessétek be egymást a gyönyörök kertjébe. Ezen a napon csak az ölelés számít. Hidd el, kiéheztet tieteket.

December 2.: Lassan, apró lépésekkel haladjatok előre a mámor útján. Teremtsetek idilli környezetet melyben természetesen szabadultok meg gátlásaitoktól. Ettől lesz majd igazán frenetikus az egyesülés. Csinosítsd és töltsd fel a szerelem energiájával a hálót.

December 3.: A mai nap csak a tiéd. Már biztosan rettenetesen vágysz a testi szerelemre, de minél többet vársz, annál kielégítőbb lesz a végeredmény. Különös gonddal ápold le az intim testrészeidet, hiszen selymes, puha bőrrel, szőrtelenül az orgazmus is gyorsabban megtalál.

December 4.: Már friss vagy és üde. A lakásodat fűti az erotika. Itt az ideje, hogy apró lépésekkel ugyan, de rátérjetek az előjátékra. A mai nap a csóké. Öleljétek meg egymást és csókolózzatok úgy, mint a kamaszok. Hatalmasodjon el rajtatok a vágy. Azonban a ruhát levenni még tabu.

December 5.: A szex még mindig tiltott, ezzel a megtartóztatással nemcsak a kapcsolatotokat emelitek magasabb szintre, de a szexuális életeteket is új alapokra helyezitek. Ha eddig nem szántatok időt az előjátékra, most itt az idő. Mikulás előestéjén térképezzétek fel egymás erogén zónáit. Szigorúan csak kézzel dolgozhattok.

December 6.: A csiklóról sokan elfelejtkeznek, pedig csodálatos gyönyörök forrása ez a kicsi terület. Az ölelés és a csók után fedezzétek fel! A hónap első orgazmusa mindent elsöpör, de  hosszú még a hónap!

December 7.: A mai napon ne beszédre használjátok a szátokat. Merüljetek bele az orális szex gyönyöreibe. Igaz, hogy itt nehéz megállni, de próbáljátok meg. Az orális orgazmus tökéletes gyönyört nyújt. A hamarosan közelgő aktust pedig mennyeien elővezeti.

December 8.: A csikló után most a péniszé a főszerep. Hiszen nem mindegy, hogyan és milyen módon kényezteted ezt a csodás játékszert. Tanulj a legjobbaktól és küld a pasid a mámor szigetére.

December 9.: Ha eddig eljutottatok a kalendáriumban, már biztosan minden porcikátok remeg a másik érintéséért. A behatolásnak már a gondolata is felvillanyoz. Nem kell tovább várni, a mai napon felszínre törhetnek a napok óta elnyomott vágyak.

December 10.: Azt gondolnátok, hogy a tegnapi csúcsorgazmust nem lehet tovább fokozni? Karácsonyig azonban  még jó pár nap van hátra. A mai szexben ne fogjátok vissza magatokat. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat és a titkolt vágyakat!

December 11.: Lassan elérkeztek a félidőhöz. Érezhetitek, hogy a kapcsolatotok szorosabbá válik és az ágyban is tökéletesebb párost alkottok. Ma próbáljatok ki egy új pozitúrát, mely elősegíti a közös gyönyör elérését. Higgyétek el, mire eljön az ünnepi csengőszó a kollektív orgazmus már gyerekjáték lesz.

December 12.: Gyerekként is mindig reggel bontottátok ki az adventi naptárat, ez most se legyen másképp. Hiszen ezt a napot kényeztetéssel kezditek. Így az egész napotok feledhetetlenné válik.

December 13.: A kora reggeli örömszerzés utána ma a játéké a főszerep. Vérpezsdítő, amikor az aktus során más bőrébe bújtok. A legsötétebb vágyaitokat is kiélhetitek ezen az estén. A kielégülés bombasztikus erővel talál meg titeket.

December 14.: Az elmúlt napok során megismertétek a másik legérzékenyebb erogén zónáit. Íme az a pont, amiről még nem is hallottatok, pedig nélkülözhetetlen a szerepe a szexben. Fedezzétek fel ti is és élvezzétek a mámorító bizsergést.

December 15.: A mai meglepetés lakáson kívül érkezik hozzátok. Engedjetek a csábításnak és a hűvös idő ellenére forrósítsátok fel a levegőt az autóban. A nem megszokott környezet felkorbácsolja az élvezeteket.

December 16.: Ha már megvan a tökéletes összhang köztetek térjetek át a fergeteges örömöket nyújtó különleges pózokra. Az önfeledt hancúrozás meghozza gyümölcsét.

December 17.: Sokan félnek tőle, pedig mennyei örömökhöz juttat, ha feltérképezitek a popsi tájékát is. Felejtsétek el a gátlásaitokat és vessétek bele magatokat az éjszakába.

December 18.: Már csak pár nap van karácsonyig. Mostantól megnyílik előttetek a kéj kapuja, hiszen innen már csak az orgazmusé a főszerep. Sodorjon benneteket a perzselő szenvedély egészen az eszményi beteljesülésig.

December 19.: Az erotika izzik már köztetek, akkor felejtsétek el a megszokott környezetet. Irány az ágy széle. Ha itt történik az egyesülés, szinte az összes erogén zóna ingert kap a közös csúcsorgazmus elkerülhetetlen.

December 20.: Itt álltok az ünnepi készülődés forgatagában. A kalendáriumon fogynak a meglepetések. A mai azonban egy életre emlékezetes marad, ugyanis elérhetitek a többszörös gyönyört a segítségével.

December 21.: A türelem a nap mottója. Nehéz kivárni az ajándékok átadását, nincs ez másképp a mindent elsöprő kéjjel sem. Ma megtudhatjátok, hogyan késleltessétek a mámor érkezését. A végeredmény minden várakozásotokat felülmúlja majd.

December 22.:  Kölcsönös sóhajok lengik be az otthonotokat. Itt az idő, hogy síkosabb terepre tévedjetek. A szexkellékek használata már csak hab a tortán. Ezt az évet már nem fogjátok kielégületlenül zárni.

December 23.: Ne csak a Jézuskának írjatok levelet a kívánságaitokkal. Vessétek papírra a szexuális vágyaitokat is. Írjatok bakancslistát, melynek minden egyes pontját megvalósítjátok a következő évben.

December 24.: A szenteste meghitt hangulatát koronázzátok meg az év leggigantikusabb beteljesülésével. A naptár utolsó aktusát természetesen a fényben úszó izgalmas fenyő alatt tegyétek meg. Ezzel téve fel a koronát a szerelmetekre.

A 2016-os évben pedig ne felejtsétek el a kalendárium napjait. Hiszen ezeket bármikor elővehetitek, segítségével újra és újra a mennyekbe szállhattok.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gonosz vetélytársakról és gazdag partik sötét titkairól beszélt a magyar modell

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

life.hu

Alig ismerik a brit király család üdvöskéjét, aki "többet ér", mint Katalin hercegné gyerekei együttvéve

vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

metropol.hu

Örömhírrel jelentkezett a Fradi-edző Sztankovics fia

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

SZEX & MÁS

Kilyukadt Júlia melle a sok simogatástól