adventi naptár

18 találat
OTTHONKA

Íme néhány adventi naptár, ezeket neked is látni kell!

Ha megvetted a csoki naptárt, az is szuper, de ne feledd, van más praktikus megoldás is! Még nem késő otthon megcsinálni!

INSIDER

24 órás adventi naptár – december 24-én, 14. ablak

Egyetlen napba sűrítve az adventi kalendárium? Igen! A Ripost.hu-n december 24-én minden órában virtuálisan megnyithatsz egy ablakot, ami különleges ünnepi tartalmat rejt.

NAPI TUTI

24 órás adventi naptár – december 24-én, 13. ablak

Egyetlen napba sűrítve az adventi kalendárium? Igen! A Ripost.hu-n december 24-én minden órában virtuálisan megnyithatsz egy ablakot, ami különleges ünnepi tartalmat rejt. A karácsony olyan varázslatos, mint Harry Potter világa!

NAPI TUTI

24 órás adventi naptár – december 24-én, 1. ablak

Egyetlen napba sűrítve az adventi kalendárium? Igen! A Ripost.hu-n december 24-én minden órában virtuálisan megnyithatsz egy ablakot, ami különleges ünnepi tartalmat rejt. Gyere, nézz körül a Mikulásnál!

INSIDER

Kézműves ötleteivel vált híressé a fiatal ajkai nő

Már csaknem 40 ezer követője van annak a fiatalasszonynak, aki az alkotás örömét szeretné megismertetni az emberekkel. Saját youtube csatornáján és Manó Kuckó nevű facebook oldalán most adventi és karácsonyi ötletekkel tarol.

OTTHONKA

3 adventi naptár, amit az utolsó utáni pillanatban is elkészíthetsz

Már beléptünk az adventbe és még nincs meg a naptár a gyerekeknek? Íme, három szupergyors ötlet, amivel meglepheted őket.

INSIDER

A tied lehet a mez, amit a Puskás Stadion avatóján írtak alá

A Tordas Sportegyesület adventi jótékonysági licitet indított. A labdarúgó válogatott hivatalos mezét az új Puskás Stadion avatóján pályára lépő keret játékosai írták alá.

CSALÁDOK

Üres adventi kalendáriumokat adott el a híres édességgyártó cég

Az érintett vállalat és a csokis naptárakat értékesítő üzletek egyelőre nem reagáltak a történtekre.

MAMAKLUB

Még két hét adventig! Így okozzunk örömöt a gyerekeknek

Már csak két hét és eljön a gyertyagyújtás ideje, amikor minden gyerek, és felnőtt is izgatottan nyitogatni kezdi a számozott kis ablakokat, dobozokat, melyek mögött gyakran valami nyalánkság, vagy apró ajándék lapul. Ilyen kis kalendáriumot mi magunk is

OTTHONKA

Idén így díszítsd fel decemberben a lakást

Az adventi naptár a várakozás örömét szimbolizálja, apró ajándékai pedig minden családtag arcára mosolyt csalnak. Élvezd ki az Advent időszakát ezekkel a házi készítésű naptárakkal!

HŰHA

Advent alkalmából erotikus videót forgatott a dögös énekesnő

Rita Ora idén is bekerült a világ legerotikusabb adventi naptárjába, és most sem okozott csalódást a férfiaknak.

SZEX & MÁS

Idén szexibb lesz az advent, mint valaha - mutatjuk az ízelítő videót

A legdögösebb szupermodellek is készülnek a karácsonyra, nem is akárhogyan! Már elkezdődött a szexibbnél szexibb klipek forgatása, mutatjuk a forró összeállítást!

INSIDER

Tíz hét van az ünnepig, ám a boltban már áll a karácsonyfa

Magasabb fokozatra kapcsolt a hazai kereskedelem.

SZEX & MÁS

Nagy adventi szexkalendárium! Várjátok gyönyörrel az ünnepet!

Minden napon új öröm vár rátok! Élvezzétek ki az együttlét kalandjait.

OTTHONKA

Felejtsd el a csokit! Bomba ötletek, mi kerüljön az adventi naptárba

Ma kezdődik a nagy visszaszámlálás. Talán te is most vásárolod meg, vagy veszed elő a szekrény mélyéről az adventi kalendáriumokat. Aztán persze jön a nagy kérdés: mit tegyél bele, ha nem szeretnéd 24 napon keresztül édességekkel tömni a csemetét?

SZEX & MÁS

Nagy adventi szexkalendárium: A karácsonyi boldogság titka!

A gyerekek izgatottan várják a december elsejét, amikor végre elkezdhetik kinyitogatni az adventi naptár ablakait. Felnőttként is lehet varázslatos az advent, egy karácsonyi szexnaptárral igazán vérpezsdítővé tehetitek az év utolsó napjait.

FAZÉK

Láttál már ilyet? Készíts ehető adventi koszorút!

Lassan közeleg az első adventi gyertyagyújtás ideje, ilyenkor kezdjük el lázasan készíteni a koszorúkat. De gondoltál már arra, hogy idén valami mást is csinálhatnál? Mit szólnál, ha ezúttal ehető lenne a díszed? Ezt nézd!

OTTHONKA

A legötletesebb adventi naptárak: 5 perc alatt elkészítheted

Szinte minden gyerek várja a karácsonyt és kérdezgeti, mennyit kell még aludni a nagy napig? A várakozást könnyíti meg az adventi naptár, hiszen mindennap egy újabb, apró meglepetés várja. Azonban az elkészítése is remek közös program.