KIAJOBB

Elképesztő, mi derült ki Szalai Ádám értékéről

Nem tévedés, az angolok középcsatára háromszázszorosát éri Szalai Ádámnak.
  • Szerző: sk

Ha az Eb halálcsoportjában sikerült két döntetlent elérnünk, akkor Anglia ellen is sikerülhet a csoda – ebben reménykednek a magyar drukkerek a mai világbajnoki selejtező előtt. Pedig az Eb-ezüstérmes ha lehet, még nehezebb lesz rivális lesz. Európa legerősebb bajnokságából érkező játékosok összértékét kár is lenne összevetni a magyarokéval, sőt, a középcsatár Harry Kane (120 millió euró) egymaga többet ér, mint a teljes magyar keret. Sőt, a Tottenham támadója 300-szoros értékkel bír, míg középcsatárunk, Szalai Ádám (400 ezer euró).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Foto: Szabó: Miklós Nemzeti Sport

Marco Rossi szerint a csapategységünk lehet a kulcs.

„A legnagyobb sikeremnek azt tartom, hogy sikerült elhitetnem a játékosokkal, hogy bármire képesek lehetnek. Sokszor elmondtam, mi nem vagyunk sztárcsapat, nincs olyan klasszisunk, aki bármikor kihúz minket a csávából, ezért mindig is az volt a célom, hogy megtaláljuk azokat a tényezőket, amikkel az ellenfelek fölé tudunk nőni. Ez lett a csapatunk egysége, fegyelmezettsége és elszántsága, és boldog vagyok, hogy ezeket az erényeket szinte kivétel nélkül mindig a pályára teszi a csapatom” – büszkélkedett a kapitány.
Az biztos, hogy több tényező is amellett szól, hogy meglepetést okozhatunk: több, mint 60 ezer néző buzdítja ma a csapatot, melybe visszatér a gárda legnagyobb sztárja, Szoboszlai Dominik is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?