TÜZELŐÁLLÁS

Titkos szexpartin kapcsolták le a rendőrök a pesti BL-meccs bíróját

Drogot és fegyvert is találtak a hatóság emberei az illegális bulin, ahol lebukott a játékvezető. Ismert Insta-modell volt a titkos szexparti főszervezője.
  • Szerző: Ripost

Kezd egyenesbe jönni a karrierje Slavko Vincicnek, aki a keddi RB Leipzig-Liverpool (0-2) BL-nyolcaddöntő játékvezetője volt. A koronavírus-helyzet miatt a budapesti Puskás Arénában megrendezett focirangadó szlovén bírójának az ötödik szezonjában ez volt az első meccse az egyenes kieséses szakaszban. Újra fölfelé ível tehát a karrierje, miután tavaly majdnem derékbe tört. Vincicet ugyanis kábítószer- és fegyverbirtoklással is vádolták, miután lebukott egy titkos szexparti résztvevőjeként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Henderson és Kabak itt reklamál, de Vincic jól vezette a budapesti BL-rangadót

Henderson és Kabak itt reklamál, de Vincic jól vezette a budapesti BL-rangadót
Fotó: AFP

Mindez tavaly májusban a bosnyák-horvát határ közelében, Bijeljinában történt. A híradások szerint az ismert Instagram-modell Tijana Maksimovic – vagy ahogy százezres rajongótábora emlegeti: Tijana iPhone – szervezte a titkos szexpartit, ahol 35 személyt vettek őrizetbe. Vincic és több más férfi az ő és „barátnői” szexuális szolgáltatásait vették (vagy vették volna) igénybe – derül ki a lipcsei fociklubbal foglalkozó RB Live cikkéből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) által megosztott bejegyzés

A helyszínen fegyvereket és kokaint találtak. Mások mellett a labdarúgó-játékvezetőt is ezek birtoklásával vádolták, Vincic azonban ártatlannak vallotta magát.

Mint mondta, félreértés áldozata, majd élete legsúlyosabb hibájaként beszélt a történtekről.

A szexpartit szervező, és illegális prostitúciós hálózat szervezésével vádolt Tijanát csak később csípték el, amikor három lánnyal együtt, egy hajón megpróbáltak átjutni Horvátországba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?