TÜZELŐÁLLÁS

Óriási bajba került, börtönbe zárják a sztárklub világbajnok focistáját

Teljes káosz a Bayern-sztár körül. Távolságtartás helyett feleségül vette és gyereket nevel szerelmével, akivel korábban bántalmazták egymást.
  • Szerző: Ripost

Október 19-én kell megjelennie egy madridi bíróság előtt Lucas Hernándeznek, a Bayern München világbajnok labdarúgójának hathónapos börtönbüntetése ügyében – erősítette meg a korábbi sajtóhíreket a bíróság szóvivője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Röhejes okból került bajba Lucas Hernández

Röhejes okból került bajba Lucas Hernández
Fotó: Instagram

A 25 éves védőt 2017 februárjában – amikor még az Atlético Madrid-ban szerepelt – őrizetbe vették, mert barátnőjével, későbbi feleségével bántalmazták egymást. Mindkettőjüket 31 nap közmunkára ítélték, valamint hat hónapra szóló távolságtartási végzést kaptak. Ezt azonban megszegték és 2017 júniusában nászútra utaztak. A bíróság ezután azért ítélte el Hernándezt, mert a közmunkát nem végezte el – jelentette az MTI.

A játékos megválaszthatja, melyik börtönbe vonul be, majd bejelentése után tíz napja lesz rá, hogy megkezdje a büntetés letöltését. Ugyanakkor Hernández egy felsőbb bírósághoz fellebbezett, s egyelőre nem tisztázott, hogy ez halasztó hatályú-e az ítélet végrehajtására, mint ahogy azt sem tudni, hogy mikor ül össze egy új testület megtárgyalni az ügyet. Feleségét nem marasztalták el végül, mert az utazás időpontjában még nem kapta kézhez a bírósági ítéletet, ezért rá nem vonatkozott a korlátozás.

A francia válogatott játékos nem érzi bűnösnek magát az ügyben, a Bayern München pedig nem kommentálta az esetet.

A bajor gárda 2019 nyarán klubrekordot jelentő 80 millió euróért (28,7 milliárd forint) szerződtette az Atlético védőjét. Hernández a mostani idényben négy Bundesliga-meccsen és két Bajnokok Ligája-találkozón játszott.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?