TÜZELŐÁLLÁS

Olimpikon sportolónk éjszakai botránya! Biztonságiak fékezték meg

Nőkre támadt a Rióba készülő magyar válogatott sportoló. Információnk szerint a szórakozóhely biztonsági emberei léptek közbe, tettlegességre is sor került.

Komoly balhéba keveredett egy, a riói olimpiára is készülő magyar válogatott sportolónk. Az ismert fiatalember szombat éjszaka Budapesten, egy belvárosi szórakozóhelyen mulatott felelőtlenül.

A %%nak az esetről mesélő szemtanúk elmondták: egy lánybúcsúból érkező hölgycsapat tagjait koktéllal és sörrel locsolta a sportoló, aki már 2012-es a londoni olimpián is képviselte a magyar színeket. Később két lányt durván a földre, a leendő menyasszonyt pedig a falnak lökte.

Az eset egyik érintettje így írt az összetűzésről a %%-nak:

"Barátnőimmel leánybúcsút ünnepeltünk szombat este. Úgy hajnali 1-2 óra felé a DJ pult előtt táncoltunk, amikor is éreztük, hogy valaki leöntött minket valamiféle koktéllal. Ezzel még nem foglalkoztunk, majd többször is éreztük, hogy újra megtörténik. Ekkor egyik barátnőnk odament a mögöttünk álló fiúhoz (akinek a barátnője velünk táncolt az este folyamán), hogy megkérdezze miért tette. 

A fiú agresszívan lépett fel velünk szemben, kiabált, inkább ordítozott, majd arra buzdított minket, hogy mutassuk meg, mit is tudunk ketten vele szemben. Nem nyúltunk hozzá, mert nem is akartunk bajt, másrészt pedig egy nagyon magas, erős fizikumú fiúról volt szó... Ekkor a kezében lévő korsó sörrel szembe locsolt minket, váratlanul. Erre reagálva barátnőm ellökte tőlünk (nem esett el, csak hátrébb tántorodott), mire a fiú reakciója az volt, hogy az 50 kg-os barátnőmet a földre lökte erőből. Ennek láttán én is meglöktem a fiút, hogy barátnőmnek legyen ideje felkelni a földről, valamint hogy ne ott tomboljon az orrunk előtt. Ekkor megfogott engem is, és ugyanúgy a földre lökött, erőből.

Miután a menyasszony is a közelébe ért a fiúnak, az gondolkodás nélkül vágta neki a falnak, úgy, hogy elesett, beütötte a fejét,

amit másnap is érzett, valamint enyhe agyrázkódást szenvedhetett, ám erről orvosi papírok nincsenek. A fiú barátnője ekkor már próbálta kijjebb ráncigálni a fiút a szórakozóhelyről, több-kevesebb sikerrel. A srác végig dühöngött, üvöltözött, magából teljesen kikelve ordibált nekünk. A biztonságiak ekkor értek oda, kijjebb tessékelték a már kezelhetetlen fiút, aki kint nekik is akart rontani, valamint abszolút nem volt együtt működő, valószínűleg az elfogyasztott alkohol ( + stb...) és a felfokozott idegállapota miatt. Kénytelenek voltak a földre nyomni a fiút, valamint egy ütést is mértek rá, mert semmilyen más módja nem volt annak, hogy megfékezzék.

A barátnője mellette sírt és azt kiabálta, hogy hogy lehet így bánni egy olimpiai sportolóval?!

Körülbelül fél 4-kor hagytuk el a helyszínt, mikor is közölték, hogy a rendőrség már nem fog kiérkezni (vagy nem hívták, vagy nem kellett megvárnunk, ezt nem tudom), így barátnőnket hazavittük.

Remélem, valahogyan el tudjuk juttatni az emberekhez és szponzoraihoz a tettét, valamint tudunk rá hatni úgy, hogy többet ne tegye ezt meg fiatal lányokkal kénye kedve szerint... Aki ennyit megtesz, tovább is fog menni a bántalmazásig, ha éppen nem állítják meg a biztonságiak."

 

A %% megkereste a Gozsdu Udvarban található szórakozóhelyet, ahol elismerték: valóban megtörtént az eset, ám az olimpikonra való tekintettel nem kívánnak ezzel foglalkozni.

A fiatalembert szintén kerestük, ám csak ügyvédjével tudtunk beszélni, aki elmondta, hogy az olimpia előtt ártana ez a téma a védencének. Ezért mi sem írjuk le a sportoló nevét, de úgy gondoltuk, az esetet nem hallgathatjuk el. Egyúttal reméljük, hogy Rióban eredményeivel képes bizonyítani...

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?