TÜZELŐÁLLÁS

„Nem látom a kiutat” – nem ezt várta a Barcelonától a magyar legenda

Már híre-hamva sincs a korábbi 15 év varázslatának.
  • Szerző: sk

Egyre nagyobb bajban a Barcelona focicsapata. A Bayern 3-0-ra nyert a Barca otthonában, a katalánok hétfőn pedig az utolsó pillanatban mentettek pontot otthon a Granada ellen. Az összeállítást böngészve új neveket kell megtalálni, ahol eddig Messi, Suárez, vagy Griezmann focizott, most Depay és Luuk de Jong próbálja riogatni a védőket. A katalánok elkötelezett híve, Vincze Ottó szerint érett ez az időszak.

Depay sem tud egyelőre segíteni
Fotó: Getty Images

„Nem olyan jó most nézni ezt a csapatot, de aki igazi szurkoló, az most most is kitart” – mondta a Borsnak a korábbi kiváló középpályás. „Messi hiányzik, de lássuk be, a Barca sokpasszos játékához már ő is lassabb volt, ezt különösen a nemzetközi szinten láttuk. Eltűnt a tengely, nincsen Valdés, Puyok, Xavi, és az a baj, hogy egyelőre nem is látni, hogy kik léphetnek a helyükbe. Biztosan dolgoznak a megoldáson, de egyelőre nem látom a kiutat.”

Ronald Koeman vezetőedző is azzal érvvel, hogy teljesen más kerettel kell dolgoznia, a szurkolók pedig okkal tartanak attól, hogy jövőre a Bajnokok Ligája-főtábla sem lesz meg. A tömeg szerint a holland mesternek mennie kell, ezzel Vincze Ottó sem tud vitatkozni.

Vincze Ottó

„Szögezzük le, hogy Ronald Koeman nagyon jó szakember. De én szerintem ebben a helyzetben már ő nem tud segíteni, vele még inkább nem látom azt, hogy visszatér a csapat a régi szintre. Továbbra is az a cél, hogy bejusson a csapat a BL-be. Ehhez most az egységre kell építeni, nem pedig az egyéniségre, mint az elmúlt években.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?