TÜZELŐÁLLÁS

Nem deszka a pucér deszkás csaj - fotógaléria, videó

Amilyen vadóc, olyan szexi képekhez állt, sőt ugrott modellt anyaszült meztelenül a gördeszkás sztár. A brazil lány lehengerlő egyénisége a fotókon is átjön.
  • Szerző: VaV

A különszámába évről évre sportolókat levetkőztető ESPN magazin egyik legjobb húzása volt idén Leticia Bufoni fotósorozata. Pedig Ali Krieger focistanőtől Stan Wawrinka teniszezőn, Nataline Coughlin úszónőn és Odell Beckham Jr. amerikaifutballistán át Aly Raisman tornászlányig van választék bőven.

A dögös deszkás lány amilyen extrém sportot űz, olyan extrém módon szexi is.

A deszkázás előtt sokáig capoeiráztam. Ez egy brazil harci tánc, tele rúgásokkal és hátraszaltókkal. Ettől vagyok ilyen erős.

A brazil anyától 22 éve Sao Paulóban született lány kamaszkora óta Kaliforniában él. Mégis, amerikai apja ide vagy oda, ő 100 százalékig brazilnak vallja magát.

Amikor 9 évesen elkezdett gördeszkázni, az apja dühében összetörte a sportszert, mert nem tudta elviselni, hogy a kislánya tíz utcabeli fiúval lóg. Azt mondta neki, soha többet nem állhat rá. Mivel a papa csak a fát tette tönkre, másnap a vadóc Leticia már újra vidáman gyakorolt.

Elszántságát látva apja előbb beletörődött a helyzetbe, majd egy év múlva már ő vitte el az első versenyére, és a szurkolójává vált.

14 éves volt, amikor az apja elhamarkodottan azt mondta egy trükkre: ha a lány megcsinálja, az Egyesült Államokban maradhat a barátaival. Naná, hogy sikerült neki!

Hollywoodi iskolájában focizott, szörfözni és ejtőernyőzni is imád, de ma már hivatásos gördeszkás. Ráadásul igen sikeres is, hiszen 3-szor nyert már aranyérmet az extrém sportok olimpiájaként is emlegetett X-Gamesen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?