TÜZELŐÁLLÁS

Kislányával versenyzik Michelisz Norbi

A Honda magyar versenyzője úgy érzi, nem vált óvatosabbá az apaság miatt.
  • Szerző: HBK

Világbajnoki címre hajt Michelisz Norbert idén a WTCC-ben, a magyar túraautó-pilóta immár apaként hajthat a győzelmekért. Most vasárnap hazai közönség előtt száguldhat a Honda pilótája, aki a %%-nak mesélt a kislányáról és jövőbeli terveiről.

A népszerű pilóta élete alaposan megváltozott márciusban, amikor megszületett kislánya. Adódik a kérdés: a kis Mira érkezése mennyire tette felelőssebbé, óvatosabbá Michelisz Norbertet a volán mögött?

„Egyáltalán nem érzem magamon, hogy óvatosabban nyomnám a gázt. Ugyanúgy állok hozzá a versenyeken előttem álló feladatokhoz, mint eddig is” – mondta %%-nak Michelisz, aki vasárnap a Magyar Nagydíjon bizonyíthatja, hogy ugyanolyan gyors, mint régen.

Mira a fedélzeten

A Honda versenyzője arra készül, hogy kislánya fotójával díszítse a műszerfalát.

Tervezem, hogy egy fényképet beteszek a kislányomról az autóba, ez a fotó minden versenyen velem lesz

– árulta el honlapunknak a Honda versenyzője.

Norbi a kislányáról nevezte el saját csapatát: az M1RA a TRC-ben indul. A pilóta nem tartja kizártnak, hogy abban a sorozatban is debütál majd:

„A jövőmet az autósportban képzelem el. Az is lehet, hogy a saját csapatomban versenyzek majd, ha az élet úgy hozza. Simán elképzelhető az is, hogy csapatfőnökként maradok közel a sporthoz. Nem tudom, meddig lesz lehetőségem versenyezni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?