TÜZELŐÁLLÁS

Késely Ajna a csúcson hagyta abba az úszást idénre

A háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok egy aranyéremmel búcsúzott el a 2018-as versenyektől. Pedig nem is készült sokat az országos bajnokságra.
  • Szerző: HBK

Tegnap kezdődött Százhalombattán a rövidpályás országos úszóbajnokság, a nyitónapon vízbe ugrott Késely Ajna is, aki egy aranyérem megnyerésével zárta le a versenyzést 2018-ra.

A háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok 800 méteres gyorsúszásban aratott rajt-cél győzelmet. Ezzel véget is ért neki a battai fellépése, hamarosan pedig megkaphatja az Év ifjúsági női sportolója díjat az Európai Olimpiai Bizottság marbella-i ünnepségén.

„Igazából egyáltalán nem készültem a versenyre, két napja úszom komolyabban, azaz ez még a tartalékokból ment inkább. Csütörtökön aztán elutazom, utána pedig következik végre némi pihenés. Illetve, hát ahhoz valami hasonló, mert kondiban kell tartanom magam, ezt kérte (Turi) Gyuri bácsi. De még így is nagyon várom, hogy picit kikapcsolódhassak végre” – nyilatkozta Ajna, aki remek évet zár, többek között a felnőtt Európa-bajnokságon is nyert három érmet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincs több verseny, már csak jövőre.  Viszlát 2018-as versenyek.

Ajna Késely (@keselyajna) által megosztott bejegyzés,

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?