TÜZELŐÁLLÁS

Hamilton gyönyörű exével flörtöl Cristiano Ronaldo

Minden eddiginél fiatalabb prédára fáj a Real-csillag foga. Kikezdett az egyik leghíresebb amerikai modellel.
  • Szerző: vav

Ezen a héten még nem hajtott rá senkire Cristiano Ronaldo – legalábbis a hírekben még se nővel, se férfival nem boronálták össze –, így hát idejét érezhette már némi virtuális flörtnek. A Real Madrid aranylabdás sztárja az Instagramon előbb a 18 éves Kardashian-féltestvér, Kylie Jenner egyik fotóját lájkolta. Aztán inkább rákattant a lány nővére, Kendall Jenner képeire. Van ízlése, annyi szent!

Némelyiket kommentálta is, sőt egy barcelonai bulira is elhívta a dögös szépséget. Hogy több is lesz-e köztük az üzengetésnél, egyelőre nem tudni. Kendall mindenesetre a Hollywoodlife.com szerint valószínűleg nem kosarazná ki a sportolót:

Kendallnek nagyon hízelgett, hogy lájkolta az Instagram-fotóit. Cristiano ő és a húga szerint is csodaszép. Habozás nélkül igent mondana neki. Különleges élmény lenne, annyi bizonyos.

A korábban Lewis Hamilton Forma-1-világbajnokkal is összeboronált Kendall Jenner 20 éves, divatmodell, színésznő és tévés személyiség. Kim Kardashian celebkirálynő féltestvéreként vált ismertté, de azért ő is tesz bőven a hírnevéért. Apja a tízpróbázó olimpikon Bruce Jenner – akit ma már transzszexuális nőként, Caitlyn Jennerként éli az életét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?