TÜZELŐÁLLÁS

Döntött az MLSZ, megdöbbentek a MOL Vidi szurkolói

Marko Nikolicsot két Magyar Kupa-mérkőzésről tiltották el. Így a döntőt is ki kell hagynia, ha a csapata bejut a fináléba.
  • Szerző: HBK

Két Magyar Kupa-mérkőzésről tiltotta el Marko Nikolicsot, a MOL Vidi FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjét a magyar szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

A Debrecen elleni elődöntő 1-0-ra megnyert keddi első mérkőzésén - az MLSZ honlapján közzétett indoklás szerint - a tréner Farkas Ádám „játékvezető ítélete ellen szóval és mozdulattal sportszerűtlen módon tiltakozott, amiért a kispadról elküldték, majd a technikai zónát vonakodva hagyta el.”

A meccs után Nikolics azt mondta, nem érti, miért lett elküldve a kispadtól.

„Szó szerint annyit mondtam neki, hogy próbálja meg lapok nélkül kontrollálni a mérkőzést. Nem hagyta el csúnya szó a számat, amúgy nem is voltam különösebben ideges a találkozó alatt, talán háromszor álltam fel a kispadról. Úgy érzem, ma erődemonstrációt láttunk, nem csak ellenem, hanem a játékosaim ellen is. Mi sosem kérünk extra elbánást, a mi klubunktól nem szoktak olyan nyilatkozatokat olvasni, amiben panaszkodunk valamire, nem a negatívumokat, hanem a pozitívumokat igyekszünk megragadni. Most azt kérdezik tőlem, hogy mit szólok ahhoz, hogy kezezés miatt járt-e volna nekünk büntető? Azt hiszem, megszokhatták már tőlem, hogy nem szoktam ezeket a helyzeteket kommentálni, mégpedig azért, mert mi tiszteljük a játékvezetőket. De a tisztelet egy kétirányú utca. Legalábbis annak kéne lennie”idézte a szerb edzőt a vidi.hu.

A testület csütörtöki döntése értelmében a keddi, debreceni visszavágó mellett – csapata továbbjutása esetén – a fináléban sem ülhet le a kispadra, mivel a döntés a kupára vonatkozik.

A Székesfehérváron kiállított Juhász Roland egymeccses eltiltást kapott, írja az MTI.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?