OLDALVONAL

Váratlan fordulat, pályára léphet Szoboszlai Dominik a Puskás Arénában

Nem kizárt, hogy a Lipcse és a Liverpool a BL-nyolcaddöntő visszavágóját is Budapesten játssza le. Így előfordulhat, hogy Szoboszlai Dominik a Puskás Arénában is játszik BL-meccset.
  • Szerző: SK

Nem kizárt, hogy előjelek ellenére mégis pályára léphet Szoboszlai Dominik a Puskás Arénában. Az RB Leipzig télen igazolt magyar középpályása az elmúlt hetekben sérüléséből épült fel, még teljes értékű edzésmunkát sem végezhet. Éppen ezért meglepő, hogy a középpályás a klub hivatalos oldalán közölte, örül, hogy Budapesten játszhat.

Időközben kiderült, Szoboszlai most nem tagja a Budapestre utazó keretnek, de ami késik, az nem biztos, hogy múlik. Ha nem most, akkor a visszavágón akár tényleg Budapesten focizhat.

A szurkolók is nagyon várnak Szoboszlai bemutatkozására, Fotó: Instagram

Könnyen elképzelhető, hogy a párharc visszavágóját is az Arénában rendezik. Az európai szövetség ugyanis jelezte az angolokat, elképzelhető, hogy az országon kívül kellene megrendezni azt az összecsapást is. A Lipcse játékosaira ugyanis az angliai túrával többnapos karantén várna Németországban, emiatt két meccsüket is el kellene halasztani. Így jöhet képbe ismét egy budapesti meccs, március elejéig mindenképpen megszületik a döntés. Ha Budapestre esik a választás, akkor marad esély arra, hogy pályára lépjen BL-meccsen Szoboszlai Dominik a Puskás Arénában.

BL-bumm a Puskásban? Újabb nagy meccsek helyszíne lehet a csodás aréna

Újabb nagy meccsek helyszíne lehet a csodás aréna
Fotó: Facebook

Mint ismert, keddi meccset azért nem rendezik Lipcsében, mert a koronavírus új mutánsa miatt beutazási tilalom van Németországban az Angliából érkezőkre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?