OLDALVONAL

Szexszel őrjítette meg szomszédait a 100 milliós focista

Finoman szólva sem fogta vissza magát az angol sztárcsapat nyári igazolása egy ötcsillagos hotelban, két vendég el is költözött miatta.
  • Szerző: HBK

Augusztusban egy zsák pénzt, egyes források szerint 105 millió eurót fizetett a Manchester United a Juventusnak Paul Pogbáért. A francia játékosról most azt állítják, hogy egy ötcsillagos szállodában többször is olyan hangosan szexelt, hogy azt minden szomszédja hallotta. A klub tagad.

Pogba mostanában Denciával szokott kavarni, a középpályást már többször látták az afrikai énekesnővel. Egy neve elhallgatását kérő vendég (aki egy hölggyel volt) a következő sztorit mesélte el a Sun munkatársának:

„A Lowryban szálltunk meg szeptember 24-től 30-ig, a szobáink közel voltak egymáshoz a harmadik emeleten, láttuk is őket együtt. Egyik nap hajnali kettőkor feküdtem le aludni, ők meg hangosan hallgattak zenét, és vihogtak. Hajnali három és négy között pedig félreérthetetlen nyögéseket lehetett hallani, nem zavarta őket, hogy ezt mindenki hallja. Soha nem akart véget érni, úgy hangzott az egész, mint egy pornófilm.”

A vendég szerint még háromszor megismétlődött ugyanez, a szállodai személyzet pedig nem tett semmit az egyben, ezért inkább átköltöztek máshova, és állításuk szerint soha nem is mennek vissza a Lowryba, annyira megsértődtek. 

A Manchester United szóvivője tagadta az egészet, szerinte az egész történet csak kitaláció. Állítása szerint a hoteltől sem kaptak panaszlevelet Pogba miatt. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?