OLDALVONAL

Szexbotrány: nagy bajba kerülhet az új focicsillag

A Real Madrid is csábítja a fiatal védőt, akit egy 20 éves nő jelentett fel a rendőrségen erőszakossága miatt.
  • Szerző: HBK

Óriási bajba kerülhet Theo Hernández, a fiatal spanyol futballistát azzal vádolja egy 20 éves nő, hogy szexuálisan zaklatta. A hatalmas ígéretnek tartott játékos tagadja a vádat.

Hernández a barátaival Marbellán nyaral, ott piheni ki a szezon fáradalmait. Ebből egyébként volt már bonyodalom, a balhátvédet ugyanis behívták a francia U21-es válogatottba, de engedély nélkül elutazott, amivel kihúzta a gyufát a franciák szövetségi edzőjénél.

Most egy másik botrány miatt fájhat a feje, egy 20 éves lány ugyanis szexuális zaklatással vádolja. A rendőröknek azt mesélte, Hernández a barátaival italozott egy bárban, amikor kihívta a parkolóban álló kocsijához. Beültek a futballista Porschéjába, Hernández  pedig fogdosni kezdte a lányt, aki próbált kiszabadulni. Néhány perc küzdelem után kiesett a kocsiból, és a térdére érkezett.

Itt jön egy érdekes csavar, a 20 éves lány a bárba visszatérve már Alexist, Hernández barátját és csapattársát nevezte meg a zaklatójának. A rendőrség pont emiatt vizsgálják a tanúvallomást is, ami ellentmondásos. Mindenesetre Hernándeznek be kellett mennie a helyi rendőrségre, hogy bizonyítsa ártatlanságát. A játékos – akit az egyik legtehetségesebb spanyol focistaként tartanak számon, és nyáron állítólag a Real Madrid szerződteti is – mindent tagad.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?