OLDALVONAL

Rossi ezt a két magyar focistát ajánlotta olasz élvonalbeli exklubjának

Nagy tehetségnek tartja őket. Szövetségi kapitányunk korábban maga is edzőként dolgozott a szóban forgó csapatnál, ha nem is a Serie A-ban.
  • Szerző: Ripost

Marco Rossi a napokban terjedelmes interjút adott egy olasz helyi lapnak. La Speziában nem ismeretlen olasz szövetségi kapitányunk neve, hiszen 2008-ban az akkor még negyedosztályú Spezia edzője volt. A csapat azóta az élvonalig jutott, jelenleg 14. a Serie A-ban – jó esélyekkel a bennmaradásért folytatott harcban. Elképzelhető, hogy magyar légiósokkal is erősít a klub, Rossit legalábbis arról kérdezték, hogy kiket ajánlana utódai figyelmébe Eb-szereplő válogatottunkból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kalmárt (13) és Szalait (4) is bátran ajánlja Rossi az olasz topligába

Kalmárt (13) és Szalait (4) is bátran ajánlja Rossi az olasz topligába
Fotó: mlsz.hu

„Elsőként egy komplett középső középpályást, Kalmár Zsoltot az 1995-ös korosztályból, aki Szlovákiában játszik a Dunaszerdahelyben. A második pedig olyasvalaki, aki már megfelelő szinten szerepel, Törökországban a Fenerbahcénél: ő Szalai Attila, 1998-as ballábas belső védő”

- vágta rá Rossi.

Marco Rossi 13 éve volt a Spezia edzője

Marco Rossi 13 éve volt a Spezia edzője
Fotó: mlsz.hu

Kalmár sajnálatos sérülése miatt lemarad a nyári Európa-bajnokságról is, Szalai ellenben nyáron kapós lehet: sajtóhírek szerint a Leicester City mellett az olasz Napoli és Lazio is érdeklődik iránta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?