OLDALVONAL

Nem találnád ki, mivel keres pénzt Növényi Norbert fia

A fiatal ketrecharcos még nem tud megélni a sportból, ezért angol gyerekeket korrepetál matematikából. Apjával naponta többször is beszél telefonon.
  • Szerző: HBK

Vírusos fertőzése ellenére fojtásfogásos diadallal tette le a névjegyét az Egyesült Államokban ifjabb Növényi Norbert. A fiatal ketrecharcos ugyanakkor nem tud megélni a sportból, ezért kénytelen az edzések mellett más munkát is bevállalni.

„Ketrecharcosként betörni az Egyesült Államokba akkora bravúr, mint a profi bokszban”mondta a Borsnak Növényi apuka, aki 1980-ban birkózásban szerzett olimpiai bajnoki címet.

A londoni Shootfighters versenyzője a fejébe vette, hogy a világ legjobbjai közé emelkedik. Szponzora viszont nincs, ezért angol kissrácokat korrepetál matematikából. Amúgy napi négy edzésen vesz részt, az angolok olyan edzőtársakat biztosítanak neki, akiktől öt-hat küzdősport technikáját lesheti el. Az édesapjától pedig folyamatosan kapja a tanácsokat.

„Naponta többször beszélünk telefonon. Legutóbb úgy fogyasztott 95 kilós testsúlyról 84 és félre, hogy a kevés étkezés mellett napi tíz liter folyadékot ivott.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?