OLDALVONAL

„Nehezebbé tettük magunknak” – álomról beszél Rossi a borzalmas vereség után

Öt meccs még hátravan a selejtezőből, vajon ez mire lesz elég?
  • Szerző: SK

Albániai vereségével lecsúszott a negyedik helyre és messze került a világbajnoki szerepléstől a magyar fociválogatott. A kudarc történelmi, mivel Albánia még gólt sem szerzett ellenünk soha. A csapat öt meccs után 50 százalékos teljesítménnyel, hét pontot szerezve áll a negyedik helyen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megtapsolták a kevés magyar vendégszurkolót
Fotó: Nemzeti Sport

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint eddig is álomkategória volt a vébészereplés, mostantól még inkább az. De a reményt nem adjuk fel.

„Többször is elmondtam, hogy a vb-szereplés kiharcolása inkább egy álomkategória, most még nehezebbé tettük magunknak ennek az álomnak a megvalósítását. A vereség nem jelenti a világ végét, hiszen még öt mérkőzés hátravan, otthon játszunk Albánia ellen, valamint idegenben Lengyelországgal. Bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken szerencsésebbek tudunk lenni.” - mondta a szövetségi kapitány.

Marco Rossi

A csapat legközelebb szerdán, Andorra ellen zárja a selejtezőket. Rossi elárulta, az albánok ellen megsérülő Gulácsin kívül lesznek még hiányzók.

„Sallai Rolandról még nincs biztosra vehető információm, hátravan még az egyeztetés a klubjával, de valószínűleg velünk marad a következő meccsre is. A lipcsei különítmény, tehát Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik ugyanakkor elhagyja a csapatot.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?