OLDALVONAL

Kétségbeejtő szó Schumacher látogatójától, szellemileg is sérült lehet a legenda

Egykori ferraris főnöke havonta kétszer-háromszor is ellátogat Schumiék svájci luxusvillájába. Általában titkolja, amit ott lát, de most elszólta magát.
  • Szerző: Ripost

A legendás német autóversenyző főnökeként öt F1-világbajnoki címénél bábáskodó Jean Todt máig gyakori vendég Michael Schumacher svájci otthonában, ahol immár hetedik éve ápolják a síbalesetben megsérült családfőt. A francia sportvezető mindig kínosan ügyel arra, hogy a famíliához hasonlóan ő se áruljon el konkrétumot barátja egészségi állapotáról. Most azonban olyan kifejezést használt Schumival kapcsolatban, ami súlyos kérdéseket vet föl.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Michael Schumacher 2012-ben, MOnte-Carlóban a Mercedes pilótájaként

Michael Schumacher 2012-ben, MOnte-Carlóban a Mercedes pilótájaként
Fotó: AFP

„Rendszeresen látom őt. Rövidesen újra eltöltök néhány napot vele és a családjával. (...) Michael súlyosan megsérült, ami hendikepet okozott nála. Ma a családja és a körülötte lévők igyekeznek javítani az állapotán”

- idézte Todtot a Focus.

A német hírportál hozzáteszi: nem tudni, hogy a hátrányt mellett fogyatékosságot is jelentő „hendikep” kifejezéssel csak Schumacher testi vagy egyben szellemi állapotára is utal-e a Le Figaro interjújában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?