OLDALVONAL

Mélyütés a rajongóknak, ezt mondta a bennfentes Michael Schumacherről

Hiába reménykedtek, hogy láthatják. Egy beavatott lehûtötte a kedélyeket a készülő filmmel kapcsolatban.
  • Szerző: vav

Nagyot csalódtak Michael Schumacher rajongói, mert azt hitték, a decemberre tervezett dokumentumfilmben végre láthatják kedvencüket a mai állapotában. Csakhogy hiába minden kíváncsiság, most kiderült, hogy erről szó sem lehet.

A Forma-1 hétszeres világbajnoka lassan öt és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet. A családja azóta szinte semmit sem árul el az egészségi állapotáról. Sokan tiszteletben tartják a hírzárlatot, mások - köztük Schumi egykori menedzsere és mentora, Willi Weber is - hevesen kritizálják a titkolózást. De mindkét tábor abban bízott, hogy a nemrég beharangozott filmből végre kiderül az igazság.

Elterjedt, hogy Schumacher idei 50. születésnapjáról is lesznek felvételek. A család tagjai akkor új mallorcai nyaralójukban töltöttek néhány napot, ahová speciális mentőhelikopterrel szállították a sztárt.

 

"Egy film, amely magyarázatokat keres és válaszokat ad, anélkül, hogy megszépítené a történteket"

- táplálta a rajongók reményét a dokumentumfilmről szóló közlemény is, amely hangsúlyozta: nem csak sportolóként, de felesége, gyermekei és édesapja segítségével magánemberként és családapaként is bemutatja Schumachert.

Ebben a filmben sem lesz egyetlen olyan jelenet, egyetlen olyan kép sem Michael Schumacherről, ami ma megmutatja

- hűtötte le a kedélyeket egy bennfentes a német InTouch magazin szerint.

A különböző fórumok hozzászólói közül sokan azzal vádolják a családot, hogy csak a pénzért készítik a filmet, és egy újabb bőrt húznak le Schumacher tragédiájáról, anélkül, hogy bármit is elárulnának róla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?