OLDALVONAL

Meccsre várja a Fradi a Nemzet Hőseit

Amennyiben meglesz a 4 millió beoltott, szombaton a szurkolók előtt is megnyílik a Groupama Aréna. Egy nemes gesztussal a Fradi meghívta a meccsre a Nemzet Hőseit – mindazokat, akik a frontvonalban harcolnak a járványidőszakban.
  • Szerző: sk

Ha minden jól megy, szombaton újra megnyitja kapuit a drukkerek előtt a Groupama Aréna. Amennyiben ugyanis meglesz a 4 millió beoltott Magyarországon, a védettségi kártyákkal rendelkezők ott lehetnek a sportrendezvényeken.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Erre az esetre ajánlott fel nemes gesztust Kubatov Gábor: a Ferencváros elnöke a Nemzet Hőseit meghívta a Fradi-stadionba. Erről a közösségi oldalára feltöltött videóban beszélt.

Amint megvan a 4 millió beoltott, együtt szurkolhatunk szombaton! A jegyértékesítés már megkezdődött. Ne feledjük azonban, hogy ez csakis azoknak köszönhető, akik már több mint egy éve, éjt nappallá téve dolgoznak értünk a koronavírus elleni küzdelemben. Ők azok, akik a frontvonalban harcolnak, akik munkájukkal lehetőséget teremtettek arra, hogy napokon belül újabb lépéssel közelebb kerüljünk a régi életünkhöz. Egészségügyi dolgozók, katonák, rendőrök, egészségügyi adminisztrációs munkatársak és még sokan mások, akiknek hála ismét visszatérhetünk majd a lelátókra szurkolni.” – mondta Kubatov Gábor a videóban.

A Nemzet Hősei – az egészségügyben és rendfenntartásban dolgozók – a Fradi honlapján regisztrálhatnak a következő meccsre, melyet díjmentesen nézhetnek meg.

A már bajnok Ferencváros szombaton 19:30-kor a Mezőkövesdet fogadja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?