OLDALVONAL

Király Gábor büszkén beszélt a lányáról és a fiáról

Tudtad, mivel foglalkoznak? Ritkán téma Király Gábor családja, de a legendás futballkapus most kivételt tett egy évforduló kapcsán.
  • Szerző: Ripost

A minap volt 50 éves a német ARD tévécsatornán futó „Hónap gólja”-műsor. 1998 júliusában Király Gábor különleges találatát választották meg a legszebbnek a nézők.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Gábor (@kiralygabor1) által megosztott bejegyzés

A szép emlék kapcsán a legendás magyar focikapus interjút adott a berlini Rbb 24-nek, amelyben nem csak a Karlsruhe elleni felkészülési meccsen lőtt góljáról, de többek között a családjáról is beszélt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Gábor (@kiralygabor1) által megosztott bejegyzés

„A lányom húszéves és sportpszishológiai vonalon tanul. A fiam (a fenti képen balra – a szerző) nyáron lesz tizenhét. Ő is kapus, a felnőttcsapatunkban véd. Ugyanúgy bánok vele, mint a többi kapussal. Magázódunk is, nincs kivétel. Eleinte ő is szürke mackónadrágban védett, de három-négy éve rátalált a saját stílusára. Az embereknek nem kell hozzám hasonlítaniuk. Megvan a maga személyisége. Keményen dolgozik, szuperül csinálja és nagyon elégedett vagyok vele”

- mesélte büszkén 108-szoros válogatott exkapusunk, aki azt is elárulta: nem álmodik a labdarúgással, 26 évnyi profiskodás elég volt, ami alatt csak kétszer volt nyaralni.

„Jelenleg semmi sem hiányzik. Mindent alárendeltem a futballnak, most szeretnék egy kis szabadságot”

- mondta Király Gábor, aki a családja és a sportegyesülete ügyes-bajos dolgai mellett leginkább a kutyájával, a motorján és a Minijében tölti szívesen az időt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?