OLDALVONAL

Eltemették a koronavírusban elhunyt Igaly Diánát

A törökbálinti temetőben vettek végső búcsút az április 8-án, koronavírusban elhunyt Igaly Diánától.
címkék:
  • Szerző: Doris

Kedden délután végső nyugalomra helyezték Igaly Diánát, az 57 évesen, koronavírus következtében elhunyt világ- és Európa-bajnok sportlövőt, a Magyar Sportlövők Szövetségének alelnökét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eltemették a koronavírusban elhunyt Igaly Diánát


Fotó: MTI

A Blikk azt írja, a szertartáson a család és barátok mellett olyan neves személyiségek is búcsúztak Igaly Diánától, mint Bodrogi Gyula színész, Kamuti Jenő vívó, a Nemzet Sportolója, Szabó Tünde sportállamtitkár, Kulcsár Krisztián MOB-elnök.

Törökbálint, 2021. május 11.
Szemben balról jobbra ülnek: Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színmûvész, Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök, a MOB tiszteletbeli elnöke, Kamuti Jenõ, a Nemzet Sportolója, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke, Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke és Szabó Tünde sportért felelõs államtitkár Igaly Diána olimpiai, világ- és Európa-bajnok koronglövõ, a Magyar Sportlövõ Szövetség alelnöke búcsúztatásán a törökbálinti temetõben 2021. május 11-én. Igaly Diana életének 57. évében, koronavírus-fertõzés következtében hunyt el április 8-án.
MTI/Soós Lajos

A lap beszámolója szerint a szertartás nyilvános része a Himnusszal indult, majd Bodrogi Gyula előadta Vass Albert : Itt leszek közel valahol című versét. Szabó Tünde, Kulcsár Krisztián, illetve Nagy György, a sportlövőszövetség elnöke is beszédet mondott.

Törökbálint, 2021. május 11.
Gyászolók utolsó útjára kísérik Igaly Diána olimpiai, világ- és Európa-bajnok koronglövõt, a Magyar Sportlövõ Szövetség alelnökét a törökbálinti temetõben 2021. május 11-én. Igaly Diana életének 57. évében, koronavírus-fertõzés következtében hunyt el április 8-án.
MTI/Soós Lajos

Ezután szűk családi körben helyezték végső nyughelyére Igaly Diánát.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?