SPORT

Fájdalmas sorokkal búcsúzik édesanyjától Igaly Diána fia

Igaly Diána fia, Tamás a Facebookon tette közzé búcsúlevelét. Megható sorokkal emlékezik elhunyt édesanyjára.
  • Szerző: Ripost

Igaly Diána, olimpiai bajnok skeet sportlövő halála az egész országot megrázta. Most megszólalt az elhunyt olimpikon fia, Tamás, aki egy szívbemarkoló üzenetet tett közzé a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Igaly Diána Életének 57. évében csütörtökön este hunyt el

Igaly Diána Életének 57. évében hunyt el
Fotó: MTI

„Drága Édesanyám,

Leírhatatlan fájdalom, hogy ennyire igazságtalanul korán kell ezeket a sorokat megírnom Neked. Habár szavakkal nem mindig tudtam kifejezni azt a hálát, szeretetet, amit érzek, de mindig igyekeztem tetteimmel tudatni veled: köszönöm. Köszönöm Neked azt az odaadást, gondoskodást és önzetlenséget, amivel még a nehéz időszakokban is éreztetted velem gyerekként, hogy biztonságban vagyok. Köszönöm a mérhetetlen szeretetet, amit kaptam Tőled, amivel mindig tudattad velem, hogy itt vagy nekem. Tudom, mekkora örömmel vártad a közös programokat, meghasad a szívem, ha arra gondolok, mennyi élmény várt volna még ránk. Emlékszem, milyen büszkén és boldogan ültetted a virágokat a lőtéren. A közös lövészetekre, a kávézásokra, a Nagyrévi nyaralásokra. Arra, hogy mennyire örültél az örömömnek, vagy osztoztál bánatomban. Hogy milyen boldog voltál, amikor rámtalált a szerelem.

Kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy mindig igyekeztél átadni életszemléleted, értékrended nekünk és a tanítványaidnak is. Személyiséged és akaraterőd példaként áll azelőtt a rengeteg ember előtt, akik tisztelnek és szeretnek Téged. Harcos voltál, egy igazi Bajnok. Erődön felül kiálltál és küzdöttél azért, amiben hittél, még akkor is, amikor igazságtalanul bántottak Téged. Olimpiai Bajnoki címeddel és őszinteségeddel egy egész ország szívébe bevésted magad, és olyan örömet szereztél ezreknek, ami nem múlik el nyomtalanul. Gyászolunk. A családod, a barátaid, egy egész ország. Mindent köszönök Anyukám! Felfoghatatlan űrt hagysz magad után, borzasztóan hiányzol.

Nagyon Szeretlek!”

 

Drága Édesanyám,

Leírhatatlan fájdalom, hogy ennyire igazságtalanul korán kell ezeket a sorokat megírnom Neked. Habár...

Közzétette: Czirják Tamás2021. április 15., csütörtök

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?