OLDALVONAL

Hihetetlen mennyiség, ennyi sört ittak meg idén a Fradi-szurkolók

A Ferencváros labdarúgócsapata a 30. bajnoki címét ünnepelte az idei szezonban. A zöld-fehérek mérkőzéseire rengeteg szurkoló látogatott ki a Groupama Arénába, így nem meglepő, hogy a stadion büféiben elképesztő mennyiségû sört csapoltak. Az biztos, hogy ez a következő szezonban is hasonló lesz, hiszen már most több, mint 5 ezer bérletet adtak el a 2019/20-as évadra.
  • Szerző: ST

Közel 120 ezer, egészen pontosan 119 308 korsó sört adtak el a Groupama Arénában, ahol a büfék mellett vannak külön csak ennek a csapolására alkalmas pultok is. A 610 forintba kerülő alkoholos ital a felnőtt szurkolók kezében szinte alapkellék a stadionban.

Rég jártak ennyien Fradi-meccsre

13.009: A perec és a szotyi mellett a hot dog az egyik legjellemzőbb étel a sporteseményeken. A Fradinál ezek is jól fogytak, hiszen szinte pontosan 13 ezer darab kelt el a virslis finomságból.

182.155: Budapest lakosságának nagyjából a 10 százalékának megfelelő szurkoló látogatott ki a zöld-fehérek 17 hazai bajnoki meccsére.

10.715: A Fradi meccseire 24 éve nem jártak ekkora létszámban. A közel 11 ezres átlagnézőszám toronymagasan kiemelkedik az NB I-ből, legutóbb az 1994/95-ös évadban a Bajnokok Ligája csoportkörében is szereplő Ferencvárosra voltak többen kíváncsiak.

Két éve tart már a hazai bajnoki veretlenség

37: Nem véletlen, hogy minden csapat fél a Groupama Arénába látogatni, hiszen bajnokin már 37 meccse nem talált legyőzőre a Fradi. Legutóbb 2017 áprilisában, a Vasas tudott győzni az Üllői úton.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?