OLDALVONAL

Ebben hasonlít Cristiano Ronaldo és Szoboszlai Dominik

Az ötszörös aranylabdás futballsztár, Cristiano Ronaldo nyomdokain halad Szoboszlai Dominik.
  • Szerző: Ripost

Szoboszlai Dominik a nemzetközi futball legjobbjait idézi. Már nem csak a pályán nyújt kimagasló teljesítményt, hanem azon kívül is példaértékűnek bizonyul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sztárcsapatok versenyeznek Szoboszlai aláírásáért (Fotó: AFP)

Menedzsere, Esterházy Mátyás az nso.hu-nak elmondta, Hosszú Katinka korábbi férje és edzője, Shane Tusup rengeteg segítséget nyújt az ifjú focistának abban, hogy miként tegye tudatossá az életét.

„Nem titok: már januárban felkértük – de ez az igény is Dominiktól jött – Shane Tusupot, hogy nézze meg, hogyan javítható Dominik erőnléte, táplálkozása, illetve javulhat-e a pihenés minősége„ – magyarázta a menedzser. Különedzések, étkezési tanácsok, az alvás vizsgálata – mindenféle területen tudatossá tettük az életét. A különmunka pedig a vírus okozta leállás közben különösen nagy értelmet nyert.”

Konkrétan látványos javulást okozott a különmunka, hiszen az újraindulás óta játszott meccseken Szoboszlai a játékával (8 gól, 11 gólpassz), és a fizikális eredményeivel is a legjobbnak bizonyult Salzburgban. Ezzel pedig az ötszörös aranylabdás, Cristiano Ronaldót idézte, aki szintén a különmunkára és a pihenés minőségére esküszik.

Az ötszörös aranylabdás sztár sokat köszönhet a pilates alapú edzőtermi munkának, a rendszeres pihenésnek, a regenerálódásnak, illetve az egészséges étrendnek és a hidratálásnak. Természetesen a nyugodt élet is feltétele, hogy mentálisan és fizikailag is csúcson legyen Ronaldo.

„A szabadidőmet a családommal, barátaimmal töltöm, akik a nyugodt hátteret és pozitív gondolkodásmódot biztosítják” – idézte Ronaldót a goal.com. Korán fekszem le és korán kelek, különösen a meccsnapokon. A jó alvás elengedhetetlen az izmok regenerálásához.”

Ronaldo fiatalon, 18 évesen igazolt a Manchester Unitedhez. Szoboszlai ebben is követheti őt, hiszen minden bizonnyal még ezen a nyáron, vagyis tizenévesen egy európai sztárcsapathoz szerződhet.

Szoboszlai két hétig pihenni fog

Habár Szoboszlai Dominiket többek között az AC Milannal, a Napolival és a PSG-vel hozzák kapcsolatba, egyelőre nem foglalkozik a jövőjével.

„Dominik eddig nem foglalkozott az esetleges átigazolásával. Most két hetet pihen, utána leülünk megbeszélni a jövőjét. Minden lehetőséget számba veszünk, és biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoz” – mondta menedzsere, Esterházy Mátyás a sportnapilapnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?