OLDALVONAL

Dárdai Pál sorsa eldől, tudósokkal reggelizett az edző

Nehéz napok vannak a Hertha Berlin mögött és előtt.
  • Szerző: sk

Újabb sorsdöntő meccs vár ma a Hertha Berlin focicsapatára, akár Dárdai Pál sorsa is eldőlhet. A karanténból két hét után kiszabaduló csapat hétfőn Mainzban játszott 1-1-es döntetlent, ma pedig a Freiburg utazik Berlinbe. A kiesős elől menekülő csapat számára egyetlen eredmény elfogadható.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Jól akarunk játszani és nyerni. Támadni fogunk. Két lehetőség van, győzünk, vagy elbukunk, csakis a három pont jelenthet sikert”mondta a meccs előtt Dárdai, aki januárban tért vissza a kispadra, és az állását csakis bennmaradással tarthatja meg.

Fotó: AFP

A Herthának nincs egyszerű dolga, mivel koronavírus miatt a teljes csapat karanténban volt két hétig. Erőnlétileg nagy a lemaradás, éppen ezért Dárdai Pál sem tudja, kire számíthat.

„Csak a meccs reggelén dől el, mi lesz. Reggelinél jönnek a csapat sporttudósai és a fizioterapeuta-stáb. Velük együtt kielemezzük az adatokat. az összes játékosomnak vannak fájdalmai, ami nem is csoda, óriási kihagyás után folytattuk maximumon a munkát.”

A Hertha jelenleg a 17. kiesőhelyen áll, két ponttal van lemaradva az előtte álló Kölntől. Igaz, két meccsel kevesebbet is játszott a gárda.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?