KIAJOBB

Fura megoldás, Dárdai két csapattal folytathatja a Bundesligában

Amint vége a karanténnak, erőltetett menet vár a magyar edzőre és a kieséstől fenyegetett Herthára. Dárdai koronavírus után újíthat.
  • Szerző: Ripost

Két különböző összeállítású csapattal folytathatja a német labdarúgó Bundesligát a koronavírusos fertőzések miatt – legalább – 14 napos házi karanténba kényszerült Hertha. Dárdai Pál vezetőedző (és középső fia, Dárdai Márton) klubja a bennmaradásért küzd, így a bajnokság hajrájában különösen fontos, hogyan sikerül az utolsó hat meccs. Ezeket három hét alatt kell majd letudniuk a berlinieknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dárdai Pál enyhe tünetekkel van otthon – a felgyógyulása után nagy feladat vár rá

Dárdai Pál enyhe tünetekkel van otthon – a felgyógyulása után nagy feladat vár rá
Fotó: AFP

Dárdai mázlija, hogy a Hertha játékoskerete igen bő, gond nélkül kiállíthat két ütőképes csapatot a jövő csütörtöki „szabadulás” után kezdődő sűrű programra. Erről a szokatlan módszerről Arne Friedrich sportigazgató is beszélt a ZDF műsorában. A cél: háromnaponta ne kifacsarva, fáradtan játsszanak a létfontosságú pontokért.

A Bild szerint ez lehetne a Hertha A-csapata:

Schwolow – Klünter, Stark, Dárdai M. – Zeefuik, Khedira, Ascacibar, Mittelstädt – Cunha – Lukebakio, Cordoba.

A B-csapat:

Schwolow – Pekarik, Boyata, Torunarigha, Plattenhardt – Guendouzi, Tousart – Radonjic, Darida, Dilrosun – Piatek.

Minebből látható: csak Alexander Schwolow játszana mindig a többieknél súlyosabban lebetegedett (a kórházat is megjárt) Rune Jarstein kiesése miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?