OLDALVONAL

Bukhatják a spanyolok a dögös riportert - fotó

A sztárkapus mellett csinos felesége, Sara Carbonero is elhagyhatja a spanyol focibajnokságot. A pár szerelme a nézők szeme láttára alakult ki.
  • Szerző: Sz. Z.

A Real Madrid drukkerei éppen egy napja zokognak együtt Iker Casillassal, aki 25 év után kénytelen elhagyni a fővárosi klubot.

Na jó, kést nem szegeztek a torkához, ám a világ- és Európa-bajnok kapus is tudta, ha David de Gea megérkezik a Realhoz a Manchester Unitedtől, akkor neki már csak a kispad juthat.

A Reallal három Bajnokok Ligáját is nyerő klasszis meg sem állt Portóig, nagy kérdés azonban, mi lesz így a bajnokikról rendszeresen tudósító feleségével.

A szépséges Sara Carbonero évek óta áll mikrofonnal a kezében a pálya szélén és tudósít többi között szerelme sikereiről. Ki ne emlékezne, Casillas a 2010-es vébéarany után élő egyenesben csókolta meg szíve választottját, akitől azóta kisfia is született.

A kapus most arról beszél, a család vele tart Portugáliába.

A feleségem és a kisfiam, Martín végig kitartottak mellettem és ezentúl is így lesz.

Még mielőtt a spanyol Telecinco tévécsatorna előfizetői lemondanának a szép riporterről, a cég vezetői  nem engedik el egykönnyen a hölgyet. Spanyol információk szerint a tévénél azt se bánnák, ha Sara hétköznaponként családanyaként élne Portugáliában, és csak hétvégére várnák őt vissza Spanyolországba, a közvetítésekre.

Carbonero egyelőre nyaral, de sokak szerint nem kizárt, hogy „beint” a férjéről lemondó spanyoloknak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?