OLDALVONAL

Szívszorító emlékek, Benedek Tiborról beszélt a Wellhello énekese

Diaz a zene mellett a sporthoz is ezer szállal kötődik. Kiderült, hogyan kapcsolódhat Benedek Tibor emléke a Wellhello koncertjéhez.
  • Szerző: Ripost

Csöndör László, alias Diaz a szülei és a nagybátyja révén „fertőződött meg” a sport szeretetével. Sportiskolába járt, a mai napig lételeme a mozgás és a szurkolás is. A Wellhello énekese mindezekről az új magyar szurkolói márka, a Magyarock oldalán beszélt. Többek között a tavaly tragikusan fiatalon elhunyt legendás magyar pólóshoz, Benedek Tiborhoz fűződő emlékei is szóba kerültek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Diaz nagy kézilabda-rajongó, de egyszer vízilabdázott is...

Diaz nagy kézilabda-rajongó, de egyszer vízilabdázott is...
Fotó: Instagram

„Olyan élményem is van, mikor a siófoki plázson volt koncertünk. A Benedek Tibi által vezetett vízilabda-válogatott játszott, a koncert előtt a kivetítőn ment a meccs, és a közönséggel együtt a homokos parton néztem a közvetítést”

- említette Diaz annak példájaként, hogy olykor a koncertek is kapcsolódnak a sporthoz.

Más kérdés, hogy az interjúból az is kiderült: annak idején inkább a kézilabda és az atlétika állt közel Diazhoz. Egyszer ugyan beállt vízilabdázni az iskolában, de az „kevésbé ment”.

Fotó: Facebook/budapestihonvedse

Ettől függetlenül Benedek egyike azoknak a legendás sportolóknak, akikkel a Wellhello énekese szívesen találkozott volna személyesen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

László Diaz Csöndör (@diazbeats) által megosztott bejegyzés

„Usain Bolt és Jordan biztos, de lássuk… Lance Armstrong is, akkoriban, amikor ő bringázott, nagyon sokat néztem a Tour de France-t. Benedek Tibit is jó volna látni, megrázott, ami vele történt, ő egy igazi példakép volt, igazságtalan, hogy ilyen fiatalon távoznia kellett”

- mondta Diaz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?