OLDALVONAL

Áll a bál Barcelonában, váratlan helyen fotózták le a futballsztárt

Óriási tüntetések vannak Katalónia-szerte, ami a Barca csillagait is érinti. Nehéz helyzetbe került Rakitic.
  • Szerző: ST

Óriási a felfordulás a napokban Barcelonában és szinte egész Katalóniában. Spanyolországban a legfelsőbb bíróság börtönbüntetésre ítélte azokat a politikusokat, akik 2017-ben részt vettek a függetlenségi népszavazásban, ezért Katalónia-szerte hatalmas tüntetések vannak.

A történések a helyi sportolókra és klubokra is hatással vannak. A tüntetők az autópályák és az autóutak forgalmát is blokkolták, valamint Barcelona és környéke első számú légikikötőjeként ismert El Prat repülőtérhez is rengetegen vonultak. Több járatot törölni kellett, egy időre a metróközlekedés és a vasúti forgalom is leállt. Emiatt járt pórul Ivan Rakitic, a Barcelona horvát sztárfocistája.

Ivan Rakitic
Fotó: AFP

A közlekedés leállása miatt szinte mindenki gyalog indult meg Barcelona felé a városközponttól tizenkét kilométerre található El Prat repülőtérről, így tett Rakitic is, akit le is fotóztak sétálás közben.

Rakitic sétája:

A Barca vezetőedzője, Ernesto Valverde, valamint a szintén a nemzeti csapattól visszaérkező holland labdarúgó, Frenkie de Jong is nehézségek árán tudott csak eljutni otthonába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?