OLDALVONAL

Nem várható javulás Törőcsik András állapotában

Ha valaki szeretne segíteni az egykori kiváló labdarúgó, Törőcsik András gyógykezelésében, megteheti.
  • Szerző: Ripost

A korábban alkoholproblémákkal küzdő Törőcsik András jelenleg is Budakeszin, a Honvéd Rehabilitációs Intézetben gyógyul – írja az nso.hu. Az egykori 45-szörös válogatott labdarúgó a 2014-es, második agyműtétje óta folyamatosan otthonban éli az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törőcsik András Fotó: MTI

Az Újpest korábbi legendás futballistájának nővére, Éva a sportlapnak elmondta, nem várható javulás testvére állapotában.

„Nem hiszem, a cél, hogy tartsuk fenn ezt a szintet. Doktor Komócsin Márta alezredes, főorvos asszony, aki a budakeszi kórházban osztályvezető, egyúttal – remek ápolói csapattal – András kezelőorvosa, rendszeresen tájékoztat öcsém állapotáról. Nagy biztonságot jelent az állandó orvosi felügyelet.”

A szakorvosi véleménnyel egyetértve Éva most azt tervezi, hogy Pintér István masszőr VIII. kerületi lakásában ápolják Törőt, csakhogy ez rengeteg pénzt emésztene fel: a huszonnégy órás felügyelet, a gyógyszerek, a rezsi, mintegy félmillió forintot tesznek ki.

Ha valaki szeretne segíteni az egykori kiváló labdarúgó gyógykezelésében, megteheti, ugyanis él egy számlaszám, amely fogadja az adományokat. A közlemény rovatba a következőket kell írni: Törőcsik András gyógyulásáért: 11773 14005777 169.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?