SPORT

Michael Schumacher barátja meglepő részleteket kotyogott ki a nagybeteg legenda állapotáról

A család még mindig nem nyilatkozik Michael Schumacher állapotáról, a barátok viszont olykor elejtenek egy-két morzsát.
  • Szerző: Ripost

Teljes hírzárlatot rendelt el a család Michael Schumacher 2013-as síbalesete után, így a rajongók csak találgatnak, mi lehet a Forma-1-es legenda állapotával. Időről időre azonban a barátok elkotyognak ezt-azt a sajtónak, akik persze ezt a legnagyobb örömmel fogadják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Todt (jobbra) inkább csak a reményeit fejezte ki Schumival kapcsolatban?
Fotó: AFP

Jean Todt az Frankfurter Allgemeine-nek adott legújabb interjújában szintén megemlítette a Schumacher-családot, de nem csak Mickről, hanem édesapjáról, Michaelről is beszélt pár szót.

A Nemzetközi Autósport Szövetség, a FIA korábbi elnöke a finn Iltalehti magazin szerint elárulta, hogy havonta kétszer találkozik Schumacherrel, mindig meglátogatja őt az otthonában.

„Havonta kétszer találkozunk. Néha együtt nézünk Forma-1-es versenyeket. Néhány héttel ezelőtt a 2000-es suzukai győzelmét néztük meg” – árulta el a Forma-1-es világbajnok barátja és egykori csapatfőnöke.

Arra a kérdésre azonban nem akart válaszolni, hogyan van Schumacher.

„Ez egy nagyon személyes kérdés. Michael nagyon súlyos síbalesetet szenvedett 2013. december 29-én, amely fogyatékosságot okozott nála, de ezt lehetett tudni. Több mint hét éve küzdenek a családjával a haladásért. Az a fontos, hogy folyamatosan harcoljon” – zárta le a kérdést Jean Todt.

Arra, hogy de van-e bármi előrelépés, csak annyit mondott: „nem akarok erre válaszolni”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?