OLDALVONAL

Meglepő döntés, árufeltöltőnek állt a sztársportoló

Kevin Krawietz egy évvel ezelőtt Andreas Mies oldalán megnyerte a Francia Nyílt Teniszbajnokság (Roland Garros) férfi páros versenyét.
  • Szerző: ST

A koronavírus-járvány miatt azonban a teniszszezon is szünetel, a német klasszis, Kevin Krawietz addig sem akart tétlenül otthon ücsörögni. A pályafutása során valamivel több, mint egymillió dollárt (322 millió forint) összeütögető játékos heti 160 ezer forintnak megfelelő fizetésért elment egy szupermarketbe árufeltöltőnek.

Kevin Krawietz (balra) a Roland Garros-trófeával
Fotó: AFP

„Unatkoztam a karantén alatt, egy barátom pedig azzal viccelt, hogy van nekem hely a boltban, ahol dolgozik. Mivel új élményeket kerestem, azt gondoltam ezzel a munkával a közösséget is tudom segíteni. Élelmiszerrel töltöm fel a polcokat, dobozokat pakolok a raktárban, fertőtlenítek”

– árulta el a DPA Hírügynökségnek Krawietz.

Nu het tennis stilligt, heeft Kevin Krawietz in een lokale supermarkt een nieuwe roeping gevonden. De Duitse proftennisser wilde al langer een ‘normale’ baan uitproberen. Daar krijgt hij door de coronacrisis nu de kans voor. #Krawietz #Vakkenvuller #Supermarkt

A sportoló elárulta, hogy több kollégáját meglepte a tény, hogy vele dolgoznak. A vásárlók közül pedig többen is megjegyezték, hogy hasonlít egy teniszezőre.

A járvány után természetesen újra visszatér a pályára a 28 éves játékos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?