TÜZELŐÁLLÁS

Marco Rossi életre szóló élménnyel gazdagodott

A magyar válogatott szoros meccset vívott Uruguayjal a Puskás Aréna avatóján.
  • Szerző: Ripost

Uruguay 2-1-re verte Magyarországot pénteken, 68 ezer néző előtt a Puskás Aréna avatómeccsén. A találkozó után Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, rosszul kezdett a csapata, talán megijedtek az ellenfél nagy sztárjaitól, Luis Suáreztől vagy Edinson Cavanitól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Sajnos úgy kezdtünk mint Horvátországban. Megszeppenten, talán a nagy nevek miatt. Ennek Walesben, a keddi Eb-selejtezőn nem szabad megtörténnie. Sajátos környezet fogad majd minket Cardiffban, kelleni fog a megfelelő hozzáállás az első pillanattól fogva. Walesben úgy kell játszani, ahogy ma, Uruguay ellen, az első 15 perc után teljesítettünk.”

A magyar válogatott legközelebb kedden, Wales ellen lép pályára Eb-selejtezőn. Ha Marco Rossi együttese nyer, akkor ott lesz a jövő évi Európa-bajnokságon. Rossi zárásként elmondta, hálás a magyar szurkolóknak.

„Szeretném szívből megköszönni minden magyar szurkolónak, aki részt vett a meccsen! Sokan voltak, de nem a szám, ami fontos. A létszámon túl az az érzelmi töltet, amivel megajándékoztak, arra örökre emlékezni fogok. Különösen Gera Zoltán köszöntése volt emlékezetes.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?