TÜZELŐÁLLÁS

Lionel Messi ekkor távozik, tényleg aggódhatnak a Barca drukkerei

Lionel Messi távozik, ha nem Joan Laporta lesz a Barcelona elnöke. Napokon belül eldőlhet a hatszoros aranylabdás futballista sorsa.
  • Szerző:

Vasárnap új elnököt választ a Barcelona labdarúgócsapata, és az egyik jelölt, Joan Laporta azzal kampányol, hogy sikere esetén biztosan a klubnál tartja Lionel Messitírja a Daily Mail. Egészen pontosan azt mondta, a hatszoros aranylabdás argentin sztár, Messi távozik, ha nem ő nyeri az elnökválasztást.

Lionel Messi távozik, ha nem Laporta lesz az elnök

Lionel Messi távozik, ha nem Laporta lesz az elnök
Fotó: AFP

Laporta szerint Messit már nem az anyagiak vezérlik, szeretne újra olyan csapatban szerepelni, amely Spanyolországban és a nemzetközi porondon is versenyképes:

„Remek a viszonyom Lionel Messivel, bármit ajánlok majd neki, meghallgatja és mérlegelni fogja. Ha nem én leszek az elnök, akkor biztosra veszem, hogy Leo elhagyja a Barcelonát. Messit már nem a pénz érdekli, olyan csapatban szeretne játszani, amely versenyképes és minden fronton esélyes a győzelemre.”

A két másik elnökjelölt, Victor Font és Toni Freixa, utóbbit Messi jól ismeri, és Laporta szerint nem kedveli. Messi kapcsán egy éve tartja magát a pletyka, miszerint nem érzi jól magát, és elhagyná a klubot. A Manchester City és a Paris Saint-Germain érdeklődik iránta.

A France Football februárban már a címlapján hozta, hogy Messi a PSG-hez szerződik. Az argentin sztárt a francia csapat mezében fotózták.

Laporta korábban már vezette a Barcát, 2003-tól 2010-ig ő volt a klub elnöke, és Messi abban az időszakban mindent megnyert a csapattal. Úgy fest, tényleg aggódhatnak a Barca drukkerei, ha nem őt választják meg március 7-én...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?